BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.495,67
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Ahmet Hoca'dan bomba seks açıklaması

Cübbeli Ahmet Hoca, seksin kuvvetli bir sünnet olduğunu belirterek sadece cuma günü değil, Kadir gecesinde bile yapılabileceğini söyledi.

Abone ol

İNTERNEHABER.COM - Cübbeli Ahmet Hoca, seksin kuvvetli bir sünnet olduğu yönünde açıklama yaptı. Cübbeli Hoca cuma günü de seks yapılcağını, hatta akla takıldıysa kandil gecesinde bile sevişilebileceğini söyledi:

"Böyle bir şey yok, cima yasak şu günde. Kandilde bile yasak değil, aklına takılırsa kadir gecesinde bile sevaptır. Çünkü neden aklında kalacağı zaman namazında sıkıntı verir. aklında öyle bir fikir varken 100 rekat kılacağına hacetini gör. İdrarının sıkışması gibi, karnının acıkması gibi... İhtiyacını gider iki rekat kıl."

Dün geceki sohbetinde Cübbeli Ahmet Hoca, bir kadın hocanın "10 günde bir kocasıyla cima (eski dilde seks) ederse bir kadın o kirli sayılır" sözlerine de sert çıktı: E ne olacak, ayda bir mi cima edecek millet yani?

Cübbeli Ahmet Hoca'nın açıklamaları şöyle:

CİMA CUMANIN SÜNNETİDİR

Cuma günü nikah günü, cima günü, helalinle birleşme günü. Eşinizle cuma günü de mi cima etmekten acizsiniz. O kadar da aciz olmayın bu cumanın sünnetidir. Ama cima olmasa da gusül edersin o da kuvvetli sünnettir. Ama cima etmet kuvvetli sünnet. Aciz misiniz diyor? Şimdi bir hoca hanım ne demiş? 10 günde bir kocasıyla cima ederse bir kadın o kirli sayılır yani. E ne olacak, ayda bir mi cima edecek millet yani? Nasıl bir fetva veriyorsun burada? Resulullah Aleyhisselam buyuruyor ki, hafta bir cumayı geçirmekten aciz misiniz o kadar da yani? Cumayı geçirmeyin.

AKLINA TAKILIRSA KADİR GECESİ BİLE SEVAPTIR

Bu işler böyle konuşulur kardeşim müptezelliğin lüzumu yok. Böyle bir şey yok, cima yasak şu günde. Kandilde bile yasak değil, aklına takılırsa kadir gecesinde bile sevaptır. Çünkü neden aklında kalacağı zaman namazında sıkıntı verir. aklında öyle bir fikir varken 100 rekat kılacağına hacetini gör. İdrarının sıkışması gibi, karnının acıkması gibi... İhtiyacını gider iki rekat kıl.

İŞTE CÜBBELİ AHMET HOCA'NIN O SÖZLERİ...


Cübbeli Ahmet Hoca, RIXOS Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince'yi topa tuttu. Antalya'da yılbaşı için hiçbir hazırlık olmadığını belirten Fettah Tamince için Cübbeli Ahmet Hoca, "Bunlar böyle ya, gavur yalakaları. Bu milletin de çok bozulanı var. Allah ıslah etsin" dedi.

TAMAM HIRİSTİYAN DEĞİLİZ AMA...

RIXOS Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, 150 milyon gecelemenin olduğu Antalya’da yılbaşını çağrıştıracak hiçbir şey olmadığını belirterek, "Hiç süsleme gördünüz mü? Bayram havası görüyor muyuz? Tamam Hıristiyan değiliz, değiliz de biz turizm şehriyiz" demişti.

Cübbeli Ahmet Hoca, isim vermeden Fettah Tamince'nin sözlerini eleştirdi. Cübbeli Hoca, ışıklandırmanın yetirsizliğinden şikayet eden Fettah Tamince'ye "Ne yapacaksın daha ışığı Noel Baba'nın içini de mi göreceksin?" diye sordu.

NOEL BABA'NIN İÇİNİ DE Mİ GÖRECEKSİN?

"Millete papazları sevdiriyorlar" diyen Cübbeli Ahmet Hoca, şöyle konuştu:

Antalya Belediyesi çok ışıklandırma yapmıyormuş. Eski belediye demek ki çok ışık yapıyormuş. Noel Baba falan... Bu belediye yapmıyormuş. Adamlar haberlerde diyor ki, "Ya Hıristiyan değiliz, anladık ama buraya da çok Hıristiyan geliyor. Işıklar azaldı. Belediye de ne yapacağını şaşırdı, "Neyse daha gün var" falan dedi, oyalıyor. Ne yapacaksın daha ışığı Noel Baba'nın içini de mi göreceksin, papazın... Tövbe yarabbi! Ne işi var bu papazın bizim sokaklarda çarşılarda? Millete papazları sevdiriyorlar. Bir sarıklı hocayı öyle gezdirmeye kalksalar hakaret ederler. Papazı gezdirseler ooo ilerici olduk. Bunlar böyle ya, gavur yalakaları. Bu milletin de çok bozulanı var. Allah ıslah etsin. Allah dinlerine hayırla döndürsün.

CÜBBELİ HOCA FETTAH TAMİNCE'YE BÖYLE YÜKLENDİ