BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,24
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Ahmet Hoca yine çark etti!

Cübbeli Ahmet Hoca, "7 yaşından büyükse kız çocuklarını öpmeyin" açıklamasını Levent Gültekin eleştirince çark etti.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Cübbeli Ahmet Hoca, esprili açıklamalarının yanı sıra artık çark etmeleriyle de ünlendi.

Cübbeli Ahmet Hoca, "7 yaşından büyükse kız çocuklarını öpmeyin" yönündeki açıklamasını yazar Levent Gültekin'in bir televizyon programında hatırlatınca çark etti.
Cübbeli Ahmet Hoca'nın üste çıkmak için belaltı imaları ise, sosyal medyada tepki çekti.

Cübbeli Ahmet Hoca, son sohbetinde daha önce yaptığı açıklamalarını inkar ederek Levet Gültekin'e yüklendi. Cübbeli Ahmet Hoca "7 yaşından büyükse kız çocuklarını öpmeyin, kendi çocuğunuz olsa bile" diye bir açıklama yapmadığını, başkalarına öptürülmemesini söylediğini öne sürdü.

Cübbeli Ahmet Hoca'yı ise, yalanlayan yine kendisi oldu. Fatih Altaylı, 2013 yılında Cübbeli Ahmet Hoca'ya direkt olarak "7 yaşından büyükse kız çocuklarını öpmeyin, kendi çocuğunuz olsa bile" sözlerini hatırlatmıştı.

Cübbeli Ahmet Hoca, sözlerini inkar etmek bir yana İslami açıdan ididasını temellendirmeye çılışmıştı...

İŞTE O GÖRÜNTÜLER...  



LEVENT GÜLTEKİN CÜBBELİ AHMET HOCA İÇİN NE DEDİ?



YAKMAYAN KEFEN İDDİASI

Cübbeli Ahmet Hoca hakkında ortaya atılan 'yakmayan kefen' sattığı iddiası için "Allah-ü Teala istismar edenlere fırsat vermesin" demişti ama daha sonra görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün fotoğrafıyla satış yapan bir şirket Ünlü'nün de kullandığını iddia ettiği ürünleri satışa çıkarmıştı. Ürünler arasında 250 TL'lik yakmayan özel birkefen dikkat çekmişti.

Bu konu ile ilgili Ahmet Mahmut Ünlü sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "Allah-ü Teala istismar edenlere fırsat vermesin" şeklinde konuşan Ünlü, böyle bir şeye karşı olduğunu ve bunlardan olmadığını söyledi:

"Kefen kabir azabından koruyormuş, bu yanmaz kefenmiş. Ya ulan yanmakla ne alakası var? Yandıktan sonra yanmaz maddeye koysan da için yanıyor. Allah U Teala zaten adamın için yakıyor. Ne saçma sapan adamlar."

İŞTE CÜBBELİ AHMET HOCA'NIN O SÖZLERİ...

YANMAZ KEFEN SÖZLERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Kişiyi kabir azabından koruyan kefenle ilgili olarak, böyle bir ürünün satışında yer almadığını söyleyen Cübbeli Ahmet'in görüntüleri ortaya çıktı. Cübbeli Ahmet o sohbetinde, kişiyi kabir azabından koruyacak kefenin özelliklerini anlatıyor, hatta satın alabilecekleri mağazanın adını bile veriyor.

Cübbeli Ahmet'in kefenle ilgili bir sohbeti ortaya çıktı. Cübbeli'nin benimle ilgisi yok dediği o kefenler, iddiaya göre kişiyi kabin azabından koruyor hatta sorgu meleklerinin sorularına rahat cevap vermelerini sağlıyor.

2(139)-(1).20150212203637.jpg

"KABİR AZABINDAN KORUYOR" 

Cübbeli o sohbetinde, belirttiği duanın ölünün kefenine yazılması gerektiğini söylüyor. İşte Cübbeli'nin o ilginç sözleri;

"Yazılırsa, o kişi mezarında korkmaz, kabrine cennetten bir pencere açar, cennet bahçelerinden bir bahçe yapar. Bu rivayetle amel etmek isteyenler, önceden yazdırmalı, yakınlarına da vasiyet yapmalı. Kefenin yerini de öğretmeli ki çünkü onlar telaştan başka bir kefen bulurlar. Bak benim kefeni burada demeli. Hazırlamalı diyor. Bu ismi şerifi yazdık bu kefene. İkinci olarak, bu ismi şerifi ya Kabe örtüsüne ya da ceylan derisine yazılmalı. Herkese Kabe örtüsü bulacak durumumuz yok. Benim kendime göre bir parçam var. Bayağı bu konuda bir bohça hazırladım ben. Telaştan beni de gömerler, sonradan açamazlar. İyi bir vasiyet yapmak gerekiyor.

Bu isimlerin hepsi bu kefende mevcuttur. Biri kağıda yazılıdır, kişinin göğsüne konulacak. Biri kefene yazılıdır, biri de ceylan derisine yazılıdır. Bu da size gelmiştir. Çarşamba'daki dükkanda hazır olmak üzere. Belki de hazırlanmıştır, sorarsınız. Kadın ve erkek farklıdır. Hepsi aynı değil."