BIST 9.055
DOLAR 32,31
EURO 35,10
ALTIN 2.292,53
HABER /  GÜNCEL

Cübbeli Ahmet Emniyet'e çok kızdı!

Cübbeli Ahmet Hoca "Bonzai gibi bir uyuşturucu belası her yerde peynir-ekmek gibi nasıl alınıp-satılıyor? Emniyet nerede. Anca beni tutup hapse atıyorlar" dedi.

Abone ol

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilen Ahmet Mahmut Uslu, Vahdet'teki köşesinde "Bonzai gibi bir uyuşturucu belası her yerde peynir-ekmek gibi nasıl alınıp-satılıyor? Emniyet nerede. Anca beni tutup hapse atıyorlar" diye tepki gösterdi.

İşte yazıdaki o bölüm:

"ANCA BENİ HAPSE ATIYORLAR"

Bakın geçenlerde bana Samsun'da bu zamana kadar bonzaiden 170 kişi öldüğünü söylediler. Böyle bir uyuşturucu belası Samsun gibi yerde peynir-ekmek gibi nasıl alınıp-satılıyor? Nasıl bulunuyor? Bunun görevlisi, yetkilisi nerde? Bu emniyetin, polislerin işi ne? Anca beni tutup hapse atıyorlar.

Arıyoruz polisi "Burada çocuk yığılıp kalmış. Kaldırımda yatıyor, komaya girmiş" diyoruz. Bize "Tam öldüyse haber verin, kaldırırız" diyor. Yahu bu çocuk ölene kadar, bu bonzaiyi içene kadar sen nerdesin?

cubbeli-ahmet-hoca.20150617125349.jpg 

" BENİ DİNLİYORLAR"

Telefonları dinliyorlar. Kimi dinliyorlar? Beni dinliyorlar!Benim hanımı dinliyorlar! Benim hanımdan ne çıkar? Terörist çıkmaz.

Niye benim telefonumu dinliyorsun? Gitsene orada adamlar bonzai satıyor, uyuşturucu satıyor, silah satıyor, teröristlik yapıyor. PKK yolları kesmiş millete kimlik soruyor. Bunlara baksanıza. Bunlara bir şey yok. Anca gelir bizi bulurlar.

"BUNU MÜFTÜLÜĞE SORMAYA GEREK YOK" 

Hey gidi insan! Allah "Ben sana yolu gösterdim" buyuruyor. Uyuşturucunun haram olduğunu bilmeyen mi var? Madem aklını kaybettiriyor, sağlığına zarar veriyor, haramdır. Bunu müftülüğe sormaya gerek yok.