BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,45
ALTIN 2.489,25
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

CS:GO indireceklere büyük jest! Steam'de ücretsiz oldu

Tüm dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan FPS oyunu Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) Steam’de ücretsiz oldu

Abone ol

Birçok oyunu bünyesinde bulunduran Steam'de en çok oynanan üç oyundan biri olan CS:GO, ücretsiz oldu. Dünyanın en büyük oyun platformlarından Steam, kullanıcılarına büyük bir jest yaparak artık hiçbir ücret ödemeden CS:GO’yu indirip oynayabileceklerini müjdeledi. 

Ayrıca Steam, mevcut tüm oyuncuların otomatik olarak Prime Statüsü ’ne yükseltileceğini duyurdu. Oyunu yeni indirenler ise 77,50 TL karşılığında bu statüye geçebilecekler.

Prime Statüsü'ne geçen oyun severler, sınırlı bir süre için ücretsiz bir silah skinine hak kazanıyor: Souvenir MP5-SD | Lab Rat. Bunu elde etmek isteyen oyuncuların, “Danger Zone” adındaki yeni Battle Royale modunda 250 XP kazanması gerekiyor.

Steam'in en çok oynanan üç oyunu arasında yer alan CS:GO, Fortnite ve PUBG gibi yapımların yakaladığı olağanüstü başarının ardından oyuna “Danger Zone” adını verdiği yeni bir Battle Royale modu eklemişti. Taktik oyunu üzerine kurulu, temposu oldukça yüksek olan yeni mod, alandaki oyuncu sayısıyla diğer Battle Royale oyunlarından ayrılıyor.