BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.431,90

Cross Kardeşler

Cross Kardeşler

Fiat Freemont Cross ve Panda Cross, ekim ayında Türkiye yollarına adım atıyor

Cross Kardeşler

İtalyan marka Fiat, Freemont ve Panda modellerinin Cross versiyonları Türkiye’de yollara çıkmayı planlıyor. Yerden yüksek yapıları sayesinde özellikle off-road aracı haline gelen Freemont’un Cross versiyonu Ekim’den itibaren satışa sunulacak. Panda Cross ise sipariş üzerine getirilecek.

Cross Kardeşler

Türkiye’de 1200 adet satılan Freemont’un satışlarının yüzde 20’sini kapsaması beklenen Freemont Cross, parlak siyah ızgarası, platin krom detaylarla güçlendirilmiş yeni ön ve arka tamponları, 5 kollu 19 inç Hyper Black jantları ve platin krom renkli yan etekleriyle dikkat çekiyor.

Cross Kardeşler

Kabinde ise açık gri dikişler ve grafit gölgelerin kullanıldığı yeni deri koltukları, 8,4 inçlik dokunmatik Uconnect uydu navigasyon sistemi, arka park kamerası, 368 watt toplam güce sahip Alpine ses sistemi, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, ışıklı fincan gözü, anahtarsız giriş, anahtarsız kontak, direksiyondan kumandalı ses ve hız kontrol sistemi gibi özellikler göze çarpıyor. Ayrıca Freemont Cross’da 37 koltuk konfigürasyonu sağlayan 7 koltuklu yapı, farklı boyutlardaki saklama gözleri, arka koltuklar yatırıldığında 1.500 litreye ulaşan geniş bagaj hacmi sunuluyor.

Cross Kardeşler

Bu büyük oyuncunun kaputunun altında 170 HP güç üreten 6 ileri otomatik şanzıman ve AWD dört çeker sistemi ile gücünü yere aktaran 2.0 litrelik Multijet II motor görev yapacak. Freemont Cross’da ayrıca Elektronik Denge Kontrol (ESC) sisteminin yanı sıra, çekim kontrol sistemiyle de (ASR) yerini alıyor. ABS Sistemi, Elektronik Devrilme Önleme Sistemi (ERM) ve Römork Savrulma Kontrolü (TSC), Freemont Cross’un standart donanımları arasında...