BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,75
ALTIN 2.498,53
HABER /  GÜNCEL

Çorum'da bugün okullar tatil mi valilik 14 Aralık tatil açıklaması

ÇORUM kar yağışına teslim oldu meteoroloji 5 günlük Çorum hava durumu raporunu yayınladı. Buna göre kar yağışı bugün yani 14 Aralık cuma günüde devam edecek. Peki bugün yani 14 Aralık cuma günü Çorum'da okullar tatil olur mu, yeni tatil açıklaması için gözler Çorum Valiliği'nde fakat resmi bir açıklama henüz yok.

Abone ol

ÇORUM'da hava durumu fena, kar yağışı sert başladı gece etkisini arttırdı. Çorum'da dün, 13 Aralık'ta okullar tüm illerde tatil oldu. Peki Çorum'da bugün yani14 Aralık cuma günü okullar tatil olur mu, gözler kar tatili açıklaması için Çorum Valiliği'ne çevrildi. Şu ana kadar valilikten resmi bir kar tatili haberi yok. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezindeki tüm okullarda eğitime 13 Aralık günü bir gün süreyle ara verilmesi kararlaştırılmıştı. 

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL: Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Bartın ve Sinop çevrelerinin; akşam ve gece saatlerinde ise Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Bolu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Karla karışık yağmur ve kar, Karadeniz kıyılarında yağmur, Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması beklenen yağışların, akşam saatlerinden sonra Muğla'nın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.