BIST 9.464
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.492,53
HABER /  GÜNCEL

Çorum Başkan adayından İHAya ziyaret

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü, başkan seçilmesi halinde Çorum'un öncelikli projelerini hayata geçireceklerini belirterek, "Çorum'da değişim süreci başlayacak" dedi.

Abone ol


AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Nihat Akar, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Ceylan, İl Başkan yardımcısı Turan Candan, İHA Çorum Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

İHA Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli ile görüşen AK Parti heyetinin üyeleri Çorum'da yerel seçimlerde yapılacak çalışmalar hakkında geniş bilgiler verdiler.

Çorum'un sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Muzaffer Külcü, "Çorum'un sıkıntılarını biliyorum, belediyenin yapacağı çalışmaları iyi biliyorum, yol haritamı belirledim. Halkımın desteği ile Çorum'da yeni bir değişim rüzgarı yaşanacak" şeklinde konuştu.

Çorum'da değişim deyince akla sadece belediye başkanlığının değişimi gelmediğinin altını çizen Muzaffer Külcü, "Vizyon sahibi insanlarla çalışarak geleceğin Çorum'unun alt yapısını hazırlıyoruz. Biz günübirlik ve halka şirin gözükecek projeler peşinde değiliz. Biz torunlarımızın, gelecek nesillerin rahatça yaşayacağı, Çorum'un 200 yıl ilerisini planlayan bir proje anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben Milletvekilliği seçimlerinde de söyledim, bugün için siyaset yapmıyorum, ben yeni nesillerimizin hayatını kolaylaştıracak projeler peşindeyim" ifadelerini kullandı.

Belediye olarak Çorum'un sıkıntısının olmadığını ifade eden Külcü, "Bugün belediye çalışmaları ile bir sıkıntımız yok. Belediye asli görevlerini zaten yerine fazlasıyla getiriyor. Bizim gayemiz; bizim çalışma prensibimiz. Çorum'u dışarıya iyi tanıtmak ve Çorum'u gelecek nesillere hazırlamanın gayesi içindeyiz" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Nihat Akar ise, Çorum'da seçim ile ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, "AK Parti Çorum il teşkilatı olarak seçimlere hazırız. İl, ilçe ve beldelerde AK Parti'yi seçimlerden zaferle çıkarmanın gayreti içerisindeyiz. Seçim Koordine Merkezleri ile iyi bir seçim kampanyası yürüteceğiz" dedi.