BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  GÜNCEL

Çöpe atmadı sattı hayırlı bir iş yaptı

30 Mart yerel seçimleri sonrasında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Enver Yılmaz, makamına tebrik amaçlı gönderilen çiçeklerin satış...

Abone ol

30 Mart yerel seçimleri sonrasında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Enver Yılmaz, makamına tebrik amaçlı gönderilen çiçeklerin satışını yaparak, elde edilen gelir ile engellileri sevindirdi.
Ordu’nun kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevine başlayan ve makamına oturmasının ardından bizzat ziyaretler ve sevdiklerinin çiçekleri ile tebrikleri kabul eden Başkan Enver Yılmaz, kendisine gönderilen yaklaşık 600 çiçeğin satışını yaparak hayırlı bir işe imza attı. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz gönderilen çiçeklerin satışını yaparak elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi olan 12 engelliye sıfır model akülü araç temin etti. Ordu Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’ni ziyaret ederek akülü araç sahibi olan 12 engelli vatandaş ile bir araya gelen Başkan Yılmaz, “Bu tür organizasyonlarımız devam edecek. Araç sahibi olan hemşehrilerimize uzun ve sağılıklı ömür diliyorum” dedi.
(İHA)