BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  GÜNCEL

Çöp kutusundan çıkan dehşet

Bursa'da bir apartman önündeki çöp konteyneri içinde iki kadın bacağı bulundu.

Abone ol

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde özel bir temizlik firmasının görevlisi, apartmanın önündeki çöpte bir kadına ait olan iki kadın bacağı buldu.

Olay yerinde inceleme yapan polis, bacakların çok düzgün kesildiğini belirledi. Bunun üzerine bacakların bir operasyonla kesildiği ihtimali göz önüne alındı ve hastanelerle iletişime geçildi. Çevredeki vatandaşlar olayın duyulması üzerine “Her ne nedenle olursa olsun, yaşananlar tüyler ürpertici” dedi.


Özel bir temizlik firmasına ait araçla Konak Mahallesi Konak Caddesi'nde çöp toplayan görevli Oktay Şahinkaya, bir apartmanın önündeki çöp konteynerini boşalttı. Çöplerin arasında 2 bacak olduğunu fark edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, söz konusu caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Ekipler, bir yandan çöp konteynerinde inceleme yaparken, diğer yandan caddedeki güvenlik kameralarını tespite çalıştı. Bölgeye yayılan ekipler, diğer çöp konteynerlerinde de başka uzuv olup olmadığını araştırdı.

Ekipler, bacakların kangren rahatsızlığı nedeniyle kesilerek çöpe atılmış olabileceği ihtimali üzerine hastanelerle de temas kurdu.Diz kapağının altından düzgün bir şekilde kesildiği belirlenen bacakların, bir kadına ait olduğu sanılıyor.