BIST 9.793
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.431,92
HABER /  MAGAZİN

Çok Aramızda 1. bölüm videoları ünlülerin şok anları

Çok Aramızda dün akşam 1. bölümüyle Show Tv'de izleyici karşısına çıktı. Demet Akbağ'ın sunduğu şaka programının ilk bölümünde en kötü şaka Işın Karaca'ya yapıldı.

Abone ol

Çok Aramızda ilk bölümüyle izleyenlerden tam not aldı. Oyuncu Demet Akbağ'ın sunduğu Çok Aramızda'da ünlü isimler kamera şakalarının kurbanı oluyor.

Dün akşam yayınlanan Çok Aramızda ilk bölümünde şaka kurbanı olan ünlüler Işın Karaca, Burcu Esmersoy ve Nükhet Duru'ydu. Birbirinden iyi organize edilmiş şakalardan en kötüsü ise şarkıcı Işın Karaca'ya denk geldi. 

Kapısının önününde bir anda dozerleri gören Işın Karaca, evinin yıkılacağını zannederek gözyaşlarına boğuldu. Ne yapsa kapısına gelen belediye görevlilerini ikna edemeyen Işın Karaca'nın hali ise ekranda izleyenleri hem üzdü hem de güldürdü.

İşte Çok Aramızda 1. bölüm Işın Karaca şakasının videosu...

çok aramızda 1. bölüm videoları

ÇOK ARAMIZDA BURCU ESMERSOY'UN KORKU DOLU ANLARI

Bu şakalardan birinde Burcu Esmersoy'un gözlerinin önünde çamdan dışarı fırlayarak ağır yaralanan bir kişi ekrana geldi. Esmersoy, oyun arkadaşının camdan dışarı fırlamasıyla birlikte korku dolu anlar yaşadı.

çok aramızda 1 bölüm nükhet duru

NÜKHET DURU'YA AYI ŞAKASI

Diğer taraftan program ekibi Nükhet Duru'ya da ormanda ayı şakası yaptı. Issız bir ormanda zorunlu iniş yapmak zorunda kalan Nükhet Duru zor anlar yaşadı. Helikopterden indirilen Nükhet Duru, ormanda ayıyı görünce kendinden geçti.