BIST 9.749
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,09

Çocukluk fotoğrafına bakarken büyük bir şok yaşadı

Çocukluk fotoğrafına bakarken büyük bir şok yaşadı

Verona Koliqi Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafla sosyal medyayı çalkaladı. Çocuk fotoğrafında şuanda nişanlı olduğu kişiyi gören Koliqi'nin hikayesi bir anda dünyaya yayıldı

Çocukluk fotoğrafına bakarken büyük bir şok yaşadı

Bir çocukluk fotoğrafında geleceğinizi görebilir misiniz? Birazdan okuyacağınız hikaye bunun ne kadar mümkün olduğunu gösteriyor Londra'da yaşayan Kosovalı olan Verona Koliqi Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafla sosyal medyayı çalkaladı. Onun hikayesi sıradan bir hikaye değil. Koliqi bir gün ailesi ile birlikte çocukluk fotoğraflarına bakıyordu. Ve fotoğrafta farkettiği bir detay aslında onun tüm hayatını değiştirecekti.

Çocukluk fotoğrafına bakarken büyük bir şok yaşadı

Bir çocukluk fotoğrafında geleceğinizi görebilir misiniz? Birazdan okuyacağınız hikaye bunun ne kadar mümkün olduğunu gösteriyor Londra'da yaşayan Kosovalı olan Verona Koliqi Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafla sosyal medyayı çalkaladı. Onun hikayesi sıradan bir hikaye değil. Koliqi bir gün ailesi ile birlikte çocukluk fotoğraflarına bakıyordu. Ve fotoğrafta farkettiği bir detay aslında onun tüm hayatını değiştirecekti. Genç kadın çocukluk fotoğraflarına bakarken arkada görünen deniz yataklı küçük çocuğu fark etti.

Çocukluk fotoğrafına bakarken büyük bir şok yaşadı

Bir çocukluk fotoğrafında geleceğinizi görebilir misiniz? Birazdan okuyacağınız hikaye bunun ne kadar mümkün olduğunu gösteriyor Londra'da yaşayan Kosovalı olan Verona Koliqi Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafla sosyal medyayı çalkaladı. Onun hikayesi sıradan bir hikaye değil. Koliqi bir gün ailesi ile birlikte çocukluk fotoğraflarına bakıyordu. Ve fotoğrafta farkettiği bir detay aslında onun tüm hayatını değiştirecekti. Bu yüz çok tanıdıktı. Daha detaylı incelediğinde bu küçük çocuğun Mirand Buzaku olduğunu fark etti. Yani zaten tanıdık biriydi ama o fotoğraf çekildiğinde değildi.

Çocukluk fotoğrafına bakarken büyük bir şok yaşadı

Bir çocukluk fotoğrafında geleceğinizi görebilir misiniz? Birazdan okuyacağınız hikaye bunun ne kadar mümkün olduğunu gösteriyor Londra'da yaşayan Kosovalı olan Verona Koliqi Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafla sosyal medyayı çalkaladı. Onun hikayesi sıradan bir hikaye değil. Koliqi bir gün ailesi ile birlikte çocukluk fotoğraflarına bakıyordu. Ve fotoğrafta farkettiği bir detay aslında onun tüm hayatını değiştirecekti. Genç kadın çocukluk fotoğraflarına bakarken arkada görünen deniz yataklı küçük çocuğu fark etti. / Çünkü fotoğraftaki deniz yataklı o çocuk şuan nişanlı olduğu Mirand Bazuki olabilirdi. Aile bireyleriyle konuştuğunda nişanlısının o tarihlerde orada tatil yaptığını ve fotoğraftaki çocuk olduğunu doğruladı.