BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.433,18
HABER /  GÜNCEL

Çocuklarıyla ölüme direksiyon salladı!

Bursa'da eşinden ayrılan 38 yaşındaki baba, çocuklarıyla birlikte son sürat park halindeki TIR'a arkadaş çarptı!

Abone ol

Bir ay evvel boşanan sürücünün cebinden eşini sorumlu tutan bir intihar mektubu çıkarken, ayrıca otomobilin hava yastıklarının kapalı olduğu tespit edildi. 

Sürücü olay yerinde hayatını kaybederken, hastaneye kaldırılan 2 çocuktan birinin hayati tehlikesi sürüyor. 

Kaza, merkez Nilüfer ilçesinde Ali Osman Sönmez Bulvarı’nda meydana geldi. 16 JUK 08 plakalı otomobilin sürücüsü Kadir Baltacı (38), aşırı süratli bir şekilde park halindeki TIR’a çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, Kadir Baltacı’nın öldüğünü tespit etti. Yaralanan çocukları Ayşe Ceren (11) ile Eren (8) Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Ayşe Ceren’in durumunun iyi olduğu ifade edilirken, Eren’in ise hayati tehlikesi sürüyor.

CEBİNDEN İNTİHAR MEKTUBU ÇIKTI
Öte yandan kaza sonrası olay yerinde inceleme yapan polis, şahsın cebinde bir mektup buldu. Mektubunda yaklaşık 1 ay önce ayrıldığı eski eşini ve bazı şahısları suçladığı iddia edilen Kadir Baltacı'nın çocuklarıyla birlikte intihar etmek için TIR'a çarptığı iddia edildi. 

Kazadan sonra araç içinde inceleme yapan polisler, Kadir Baltacı’nın cebinde intihar mektubu buldu. Bıraktığı mektupta aralarında eski eşinin de bulunduğu kişileri suçlayan Baltacı, eşi ve ismini yazdığı kişiler sebebiyle maddi ve manevi yönden bunalıma düştüğünü belirtti. Baltacı, “Çocuklarımla ölmeyi seçtim. Benim için en iyi kurtuluş yolu buydu.” dedi.

Ayrıca Baltacı’nın otomobilindeki hava yastıklarını kapattığı öne sürüldü. Baltacı'nın çalıştığı fabrikadan ağustos ayında işten çıktığı ve bir internet sitesinde çalışmaya başladığı, ancak buradan da ayrıldığı öğrenildi.

Baltacı’nın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından cesedi alınan Baltacı, yarın memleketi Hatay’da toprağa verilecek.

 kaza.20131007075206.jpg