BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.294,00
HABER /  GÜNCEL

Çocukların tabancayla oyunu kanlı bitti: 2 ölü, 1 yaralı!

KASTAMONU'nun İnebolu ilçesinde, oynadıkları tabancanın ateş alması sonucu 2 çocuk öldü, 1 çocuk yaralandı.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, İnebolu'ya bağlı Kabalar köyünde E.G. (11) ile kuzenleri İ.B. (12) ve O.B. (13) evde buldukları tabancayla oynamaya başladı.

Tabancanın ateş alması sonucu E.G. ve kuzenleri yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan E.G. ve İ.B. ambulanslarla İnebolu Devlet Hastanesine, O.B. ise Küre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Göğüs kısmından yaralanan E.G. hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Başından yaralanan İ.B. ile kolundan yaralanan O.B. ilk müdahalelerinin ardından Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi.

İ.B. de hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. O.B. Kastamonu Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Çocukların büyükannesi Satiye G, AA muhabirine, evde otururken çocukların bulunduğu diğer odadan tek el silah sesi duyduğunu ifade etti. 

Seydiler ilçesinde ikamet eden İ.B. ve O.B. kardeşlerin anne ve babasının 15 gün önce tedavi için İstanbul'a gittiği, bu nedenle İnebolu'nun Kabalar köyünde yaşayan dayıları Yavuz G'nin evinde kaldıkları öğrenildi.

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı. Hayatını kaybeden çocuklardan E.G'nin babası Yavuz G. Jandarma tarafından gözaltına alındı.