BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,55
ALTIN 2.492,44
GÜNCEL

Çocukların 5 metrelik piton yılanı ile oyunu!

ABD’de yaşayan Eric LeBlanc’ın, 3, 4 ve 7 yaşındaki çocuklarının evlerinde besledikleri 5 metrelik piton yılanı ile tehlikeli oyunu görenlerin yüreğini ağzına getirdi.

ABD’nin California eyaletinde yaşayan Eric LeBlanc, evinde kertenkele ve piton yılanının da aralarında bulunduğu çok sayıda sürüngen hayvan besliyor.


LeBlanc’ın çocukları Erica (3), Larry (4) ve Katie’nin (7), 5 metrelik piton yılanı ile tehlikeli oyunu o anları izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi. Çocuklar, dakikalar boyunca dev piton yılanı ile oyuncakmış gibi oynadı. 


LeBlanc, çocuklarının tehlikeli hayvanlarla oynamasını izin verse de en kötüsünün kızının Türkiye’de sakallı ejder olarak bilinen sürüngen tarafından ısırılması olduğunu ifade etti. Yüzlerce sürüngen hayvanın bulunduğu barınakta yangın çıkmasının ardından tehlikeli hayvanları evinde beslemeye başladığını dile getiren 43 yaşındaki korkusuz baba, evinde beslediği kraliyet pitonunun oğlu 2 yaşlarındayken alnından ısırdığını söyleyerek, çocuklarını tehlikeli sürüngen hayvanlardan korkmayacakları şekilde yetiştirmeye çalıştığını kaydetti.


Dünyanın en büyük pitonlarından olan ağlı pitonu olduğunu kaydeden baba LeBlanc, büyük yılanın doğal olarak büyük dişleri olduğunu ve bu durumun da son derece tehlikeli olduğunu ancak Shelby adını verdiği pitonun son derece uysal olduğunu ifade ediyor.

Sitene Ekle
Etiketler