BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  MEDYA

Çocuklar Duymasın yeni Duygusu Bengisu Özenel kimdir?

Çocuklar Duymasın bu akşam 20.bölümüyle ekrana gelecek. Çocuklar Duymasın yeni bölümde Duygu'nun yeniden geldiğini görüyoruz. Peki Çocuklar Duymasın yeni Duygusu Bengisu Özenel kimdir aslen nereli kaç yaşında?

Abone ol

2000'li yıllara damga vuran dizi Çocuklar Duymasın ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Haluk ve Meltem'in boşanmak üzere olması nedeniyle diziye kızları Duygu geliyor. Peki Duygu karakterini canlandıracak olan Bengisu Özenel kimdir kaç yaşında?

Bengisu Özenel son dönemin en merak edilen oyuncularından biri. İstanbul doğumlu olan Bengisu Özenel daha önce de Çocuklar Duymasın'da rol aldı. New York'ta oyunculuk eğitimi alan Bengisu Özenel instagram'ı sık kullanıyor. 29 yaşında olan güzel oyuncu gelecek vaat eden isimler arasında yer alıyor.

Fox Tv'deki zamanında da Duygu karakterini canlandıran Bengisu Özenel'in gelmesiyle birlikte Havuç karakterine hayat veren Furkan Kızılay'ın da diziye dahil olup olmayacağı merak konusu oldu.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 20.BÖLÜM NELER OLACAK?  Meltem eve geldiğinde, Tutku’yu Haluk’la evde görünce çılgına döner. Bunun üzerine Haluk’u rahatsız edip evden göndermek için elinden ne gelirse yapar. Ancak bu durum ikili arasında büyük bir inatlaşmaya dönüşür. Meltem eve geldiğinde, Tutku’yu Haluk’la evde görünce çılgına döner. Bunun üzerine Haluk’u rahatsız edip evden göndermek için elinden ne gelirse yapar. Ancak bu durum ikili arasında büyük bir inatlaşmaya dönüşür. Meltem eve geldiğinde, Tutku’yu Haluk’la evde görünce çılgına döner. Bunun üzerine Haluk’u rahatsız edip evden göndermek için elinden ne gelirse yapar. Ancak bu durum ikili arasında büyük bir inatlaşmaya dönüşür. Gönül, evde bir kızlar partisi organize eder. Bu partiye Meltem ve Tutku’yu aynı anda davet eden Gönül, başlarına geleceklerden habersizdir!