BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.512,46
HABER /  MEDYA

Çocuklar Duymasın Tutku Gülin İyigün kimdir nereli Haluk'un aşkı

Gülin İyigün kimdir aslen nereli kaç yaşında Çocuklar Duymasın dizisinde Tutku karakteriyle ön plana çıkan Gülin İyigün merak ediliyor. Peki Gülin İyigün sevgilisi var mı instagram fotoğraflarında neler var?

Abone ol

Kanal D'de pazar günleri önce final yapacağı konuşulan daha sonra yayın hayatına devam eden Çocuklar Duymasın yeni bölümüne Tutku karakteri katıldı. Herkes merakla Haluk'a aşık olan Tutku'yu merak ediyor. Gelin hep birlikte Tutku karakterine hayat veren Gülin İyigün özel hayatı ve biyografisine bakalım.

Gülin İyigün, 18 Şubat 1983 İstanbul doğumlu sinema ve dizi oyuncusudur. Ünlü sanatçı kariyerine üniversite döneminde katıldığı ve daha sonra reklam filmlerinde yer almaya başlamasıyla adım atmıştır. İlk yıllarında sürekli reklam filmlerinden teklif alan sanatçı Kamu Spotu Trafik, Kamu Spotu Kadına Şiddet gibi reklamlarda oynamıştır. 

Sonrasında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Galip Derviş dizisinde rol oynayan İyigün yıldızı parlayan bir sanatçı olmuş ve sonrasında Analı Oğullu dizisinde rol oynamıştır. Bu dizinin ardından ise Yalan Dünya dizisinden teklif alan sanatçı oldukça iyi bir performans sergileyerek oyunculuğu ile akılda kalan isimlerden olmayı başarmıştır.

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA OYNUYOR

Gülin İyigün şimdilerde Çocuklar Duymasın dizisinde oynuyor. Tutku karakterine hayat veren Gülin İyigün, Haluk ve Meltem'in arasını bozacağa benziyor.