BIST 8.887
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.239,84

ÇOCUKLAR DUYMASIN DİZİSİ

Bir dönem ekranlarda fenomen haline gelen Çocuklar Duymasın dizisi yeni bölümleriyle ekranlara geri dönüyor. Yapımcılığını Mint Yapım’ın üstlendiği Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ‘un başrollerini paylaştığı dizi TGRT ile başladığı yayın hayatını ATV ve FOX’la sürdürmüştü. Bu defa Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Çocuklar Duymasın efsane kadrosu ile Kanal D'de yeniden hayat buldu. 

ÇOCUKLAR DUYMASIN KONUSU : Sert ama duygularını göstermekten kaçınan Taş fırın erkeği Haluk ile modern hiç bir zaman romantizm beklentisinden vazgeçmeyen Meltem’in evlilikleri, dostlukları, iş hayatları ve ufak sürtüşmeleri yine ön plana çıkıyor. Havuç ve Duygu büyümüş ikisi de evden gitmişlerdir. Fakat Meltem ve Haluk, Emine’yle kayınvalidesi Kadriye sayesinde yalnız değillerdir. Emine kayınvalidesi ile beraber her gün eve gelmektedir. Hal böyle olunca evde çok renkli durumlar söz konusudur.

ÇOCUKLAR DUYMASIN OYUN
CU KADROSU : Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Alparslan Özmol, Süleyman Yağcı, Melek Şahin, Ferdi Akanur, Öykü Güven, Alp eren Khamis