BIST 9.538
DOLAR 32,48
EURO 34,76
ALTIN 2.489,02
HABER /  MEDYA

Çocuklar Duymasın 22.yeni bölüm yılbaşı gecesi neler olacak?

Çocuklar Duymasın 22.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 31 Aralık 2017 Pazar günü ekrana gelecek olan Çocuklar Duymasın yeni bölümde neler olacak? Çocuklar Duymasın 22.yeni bölüm yılbaşında yayınlanacak mı?

Abone ol

Kanal D'nin pazar günleri ilgiyle takip edilen dizisi Çocuklar Duymasın 22.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. Pazar günü ekrana gelecek yılbaşı özel bölümünde neler olacak? Çocuklar Duymasın 22.yeni bölüme gelin yakından bakalım.

2000'li yıllara damga vuran dizilerden biri olan Çocuklar Duymasın yeniden Kanal D ekranına geldi. 21 bölümdür ekrana gelen Çocuklar Duymasın yeni bölümü yılbaşı gününe denk geliyor. Yılbaşı için özel bölümle ekrana çıkan Çocuklar Duymasın yeni bölümde nefesler tutulacak. Haluk ve Meltem'in boşanmak üzereyken gittikçe yakınlaşması Tutku'yu çılgına çevirecek. Yılbaşına özel bölümüyle ekrana gelecek olan Çocuklar Duymasın 22.yeni bölüm fragmanı internerhaber'de.

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜM NELER OLDU?

Gönül olacaklardan habersiz Tutku'yu kızlar partisine çağırınca, Meltem ve Tutku karşı karşıya gelir. Meltem ve Tutku'nun neler konuşacağı büyük bir merak konusuyken, Duygu, Tutku ile çok yakın arkadaş olur. Artık bundan sonra işler daha da karışacaktır. Tutku bir bahaneyle Haluk'ların evinde kalmanın yolunu bulur. Meltem ve Tutku aynı çatı altında uyuyacaktır. Yaşananlara daha fazla tahammül edemeyen Meltem, Haluk ve Tutku ile yüzleşmeye karar verir ve dönüşü olmayan bir yola girilir.