BIST 9.557
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.485,87
MEDYA

Çocuklar Duymasın 22. bölüm internet özel fragmanı

Çocuklar Duymasın bitti bitecek derken yılbaşına bomba gibi bir bölümle hazırlanıyor. Dizinin internete özel fragmanı yayınlandı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın 22. bölüm internet özel fragmanı yayınlandı! Haluk ve Meltem'in ayrı ayrı yaptıkları yılbaşı planları nasıl suya düşecek? İkili arasında yaşananlar herkesi çok eğlendirecek. Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de!

Taş Fırın Haluk ve Meltem, birbirlerine yeni yıla dışarıda büyük bir eğlenceyle gireceklerini söylerler. Ancak ikisi de evde yalnız kalmayı planlamıştır. Durum böyle olunca evde büyük bir tartışma başlar. Her ikisi de evde yılbaşı kutlaması yapmaya çalışınca ortalık karışır.

Meltem, kendi tarzında, Taş Fırın Haluk ise kendi tarzında bir yılbaşı kutlaması yapınca ortaya birbirinden renkli görüntüler çıkar. Meltem’in yılbaşı kutlamasına ışıklı bando, salsacılar, DJ gelirken, Haluk’un yılbaşı kutlamasına fasıl ekibi, horon ekibi, köçekler ve romanlar gelir. Salon ikiye bölünür, ikilinin dostları da bu geceye davetlidir. Meltem’ciler’in ve Haluk’çular’ın yılbaşı mücadelesi çok eğlenceli olur!

Sitene Ekle