BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  MEDYA

Çocuklar Duymasın 12.bölüm fragmanı Haluk diyete girdi işler karıştı

Kanal D'de yeniden yayın hayatına başladıktan sonra beğeniyle izlenen Çocuklar Duymasın 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çocuklar Duymasın yeni bölümde Haluk diyete giriyor. Çocuklar Duymasın 12.yeni bölümüyle ilgili detaylar haberimizde.

Abone ol

2000'li yıllarda yayınlandıktan sonra Türk televizyon tarihine damga vuran Çocuklar Duymasın 2017 yılında yeniden çekilmeye başlandı. Bu pazar 12.bölümüyle ekrana gelecek olan Çocuklar Duymasın'da neler olacak?

Çocuklar Duymasın yeni bölümünde Haluk'un diyete girmesi yeni bölüme damga vurdu. Haluk'un diyete dayanamaması Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümüne damga vurdu. İşte yeni bölüm fragmanı

SON BÖLÜM NELER OLDU?

Meltem, Haluk'un devamlı "Hayır" demesinden şikayetçi oluyor ve o her hayır dediğinde  kalkıp oynayacağını söylüyor. Haluk ise bu durumu kabullenemedi.

Haluk, stajyerlerini akşam yemeğine davet ediyor. Yemek yapmanın çok kolay olduğunu savunan Haluk, Meltem'in ayağını incitmesi sonucu mutfağa kendisi girmek zorunda kalıyor ve ortalığı birbirine kattı.

Diğer yandan Haluk'un şirketinde çalışan stajyerlerin konuşmasından hiçbir şey anlamayan Gönül ile Tuna ise çocukların yanında kendilerini yabancı hissediyorlar.