BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,26
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73.bölüm fragmanı Hızır intikam peşinde

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73.bölüm fragmanı Hızır ne yapacak? Yeni sezona bomba giriş yapan Eşkiya'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73.bölüm fragmanında iki sürpriz oyuncu diziye katıldı.

Abone ol

ATV'nin ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73.bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne olacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanını izleyenler 2 yeni oyuncunun katıldığını gördü.

Raci Şaşmaz’ın yapımını üstlendiği başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz‘ın kadrosuna iki yeni isim daha katıldı. Bu hafta yayınlanacak bölümle ekibe katılacak olan Olgun Şimşek (Yaşar) ve Birol Ünel (Teoman) senaryoya yeni bir soluk getirecek. İlk bölümünden itibaren hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük başarı yakalayan dizide Olgun Şimşek yetimhanede yetişmiş, sokağın dilini iyi bilen tehlikeli bir adamı canlandıracak.

Yıllarca yurtdışında yaşadıktan sonra, kirli hayatından arınması için Türkiye’ye gönderilen Teoman karakterini ise Birol Ünel canlandıracak. Olgun Şimşek ve Birol Ünel, yeni karakteriyle de fenomen olacak gibi görünüyor.