BIST 9.575
DOLAR 32,49
EURO 34,59
ALTIN 2.482,47
HABER /  MEDYA

İsimsizler 16.bölüm fragmanı Murat tehlikeden kurtulabilecek mi?

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi İsimler geçen hafta yeni sezona başladı. Bu hafta 16.bölümüyle ekrana gelecek olan İsimsizler'de neler olacak? İsimsizler 16.bölüm fragmanını izleyenler şoke oldu. İsimsizler yeni bölüm Murat tehlikeden kurtulabilecek mi?

Abone ol

Her pazartesi Kanal D ekranlarında olan İsimsizler bu hafta 16.bölümüyle ekrana gelecek. İsimsizler yeni bölüm neler yaşanacak? Kudret'in yaptığı hain plan devreye girecek mi? İsimsizler 16.bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Kudret İstanbul'u kana bulayacak bir terör saldırısı tertiplemiştir. Bu planından kimsenin haberi yoktur. İpuçlarını birleştiren Handan, Kudret'in peşine düşer. 

Murat hiç ummadığı bir yerden yardım alsa da Hatem ve adamlarının nefeslerini ensesinde hissetmektedir. İsimsizler'in ise bir kayba daha tahammülleri yoktur. Ne olursa olsun Murat'ı kurtaracaklardır. Kudret ise hazırladığı tuzağın tıkır tıkır işlediğini görüp keyiflenmektedir. Ama bilmediği şey Handan'ın onu adım adım takip ettiğidir.

Nefes nefese geçecek bu bölümde Kudret'in hain planı nedir? İsimsizler ölümün kucağından Murat'ı alabilecek midir? Ve İsimsizler'e yardım eden kahramanlar kimlerdir?