BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.489,28
HABER /  DÜNYA

Çocuklar, Belediye Başkanı’nı havuza attı

Çocuklar, Elazığ Hazar Gölünde kurulan Çocuk Yaz Kampı’nı ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’i havuza attı. ...

Abone ol

Çocuklar, Elazığ Hazar Gölünde kurulan Çocuk Yaz Kampı’nı ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’i havuza attı.
Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Çocuk ve Kreş Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 8 yıldan bu yana organize edilen Çocuk Yaz Kampı alanında bir modele dönüştü. Kent genelinde çocuklarla ilgili çalışma yapan 19 kurum ve kuruluşun sürece katan Büyükşehir Belediyesi, dezavantajlı ve risk altında bulunan çocuklara birer hafta tatil yaptırıyor. Büyükşehir Belediyesi, diş fırçası ve macunundan ayakkabıya, şort, t-şorttan şapka, terlik, havluya kadar kullanılabilecek her malzemenin içinde bulunduğu bir çantayı kamp girişinde çocuklara veriyor.
Başkan Baydemir, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Hazar Gölü kenarında açtığı Çocuk Yaz Kampı’nı ziyaret etti. Çocuklarla keyifli anlar yaşayan Başkan Baydemir’i çocuklar havuza attı. Suda serinleyen çocuklar havuz etrafında halaylar çekti.
(İHA)