BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,22
HABER /  GÜNCEL

Çocuk gelin düğün salonundan kurtarıldı! Henüz 14 yaşında...

Ankara'da 155 polis imdat hattını arayarak ailesi tarafından zorla evlendirilmek istendiği ihbarında bulunan 14 yaşındaki kız çocuğunu polis, düğün töreninin yapıldığı salona düzenlenen operasyonla kurtardı.

Abone ol

ANKARA'da çocuk gelin düğün günü 155'i arayarak polisten yardım istedi. Polis 14 yaşındaki çocuk gelini düğün salonunu basarak kurtardı. Küçük kızın anne ve babası ile 23 yaşındaki damat T.Ç. gözaltına alındı.

155'TEN YARDIM İSTEDİ... Edinilen bilgiye göre, Altındağ ilçesinde ikamet eden 14 yaşındaki Y.Ç, dün 155 polis imdat hattını arayarak ailesi tarafından zorla evlendirilmek istendiğini ve düğün töreni yapılacağı ihbarında bulundu.

POLİS DÜĞÜN SALONUNU BASTI... İhbarın ardından harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ve Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, düğünün yapıldığı Karapürçek Mahallesi'ndeki salona operasyon düzenledi.

ANNESİ BABASI VE DAMAT GÖZALTINDA... Küçük kızı zorla evlendirmek istedikleri iddia edilen anne ve babası ile damat T.Ç. (23) gözaltına alındı. 

SIĞINMA EVİNDE KORUMAYA ALINDI... Şüphelilerin Emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, polis ekiplerince koruma altına alınan çocuğun ise Sosyal Hizmetler yetkilileri koordinesinde bir sığınma evine yerleştirildiği öğrenildi.