BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.410,51
HABER /  GÜNCEL

Çocuğunun gözü önünde intihar

Çorum'da şizofren hastası bir kişi, 7 yaşındaki çocuğunun gözü önünde kullandığı traktörle baraja uçarak intihar etti.

Abone ol

Çorum'da şizofren hastası bir kişi, 7 yaşındaki çocuğunun gözü önünde kullandığı traktörle baraja uçarak intihar etti.

Alınan bilgiye göre, merkez Yenihayat köyündeki Yenihayat Barajı'nda meydana gelen olay şöyle gelişti: Kınıkdeliler Köyü İlköğretim Okulu'nda hizmetli olarak çalışan Bedri Burcu (33), 7 yaşındaki oğlu Samet'i yanına alarak 19 DH 029 plakalı traktör ile Yenihayat Barajı'na geldi. Bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen Bedri Burcu, baraj kenarında oğlunu traktörden indirdi. Babasının intihar edeceğini anlayan küçük Samet, "Baba ne olur yapma, gidelim buradan" diyerek yalvardı. Oğlunun yalvarışına aldırış etmeyen Burcu, kullandığı traktörle birlikte baraja uçtu. Burcu, boğularak yaşamını yitirdi.

Baraj kenarında hayvan otlatan bir çobanın ihbarı üzerine Jandarma, Sivil Savunma Müdürlüğü ile Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görev yapan dalgıç ekibi olay yerine geldi. Şizofreni hastası olduğu öğrenilen Burcu'nun cesedi ile traktör, bir saatlik bir çalışma sonucu barajdan çıkarıldı.

Bedri Burcu'nun bir süre önce eşinden boşandığı ve oğluyla birlikte yaşadığı öğrenildi. Görgü tanıkları, Burcu'nun traktörle baraja geldikten sonra oğlu Samet'i barajın yakınlarında traktörden indirdiğini, ancak oğlunun "baba ne olur yapma" diye koşarak traktörün peşinden gittiğini söylediler.