BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,13
ALTIN 2.303,58
MEDYA

Çoban Yıldızı 5. bölüm fragmanı

Çoban Yıldızı dizisi 5. yeni bölümüyle 30 Mart 2017 Perşembe akşamı FOX'ta olacak. Çoban Yıldızı'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Çoban Yıldızı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 30 Mart 2017 Perşembe akşamı FOX'ta...

Çoban Yıldızı, Niğde’de doğmuş büyümüş, güzeller güzeli Zühre’nin istemediği halde Kapadokya’da yaşayan, bölgenin zengin ve güçlü adamlarından Fikret Karakaya ile evlendirilmek istemesi ile başlar. Zühre, gücü kudreti elinde tutan Fikret Karakaya’nın karısı olmaya mahkum edilir.

Dürüstlüğü, mertliği, değerlerine bağlılığıyla tanınan, yakışıklı taş ustası Seyit, Kapadokya’ya getirilen Zühre’yle bu süreçte karşılaşırlar. Ve bu karşılaşma, dermanı olmayan, tutkulu, büyüleyici bir aşka dönüşür. Ateş ve su kadar birbirlerinden uzak olsalar da, bu aşk onları o kadar yakınlaştırır. Özgürlükleri sevdalarıdır artık.

Seyit ile Zühre, aşkları önündeki engelleri kaldırma mücadelesine girerler. Ancak aşkları, değdikleri her yeri, her şeyi, yakıp yıkar, küle döndürür. Üstelik karşılarında Fikret Karakaya kadar güçlü bir engel daha vardır.

Çoban Yıldızı, Zühre ve Seyit’in Kapadokya’nın masalsı dünyasında başlayıp, İstanbul’a uzanan, soluk soluğa izlenecek, gerilim dozu yüksek bir aşk hikayesi...

Sitene Ekle