BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.439,19
HABER /  SAĞLIK

Çoban çökerten otu erkeklerin cinsel gücünü inanılmaz artırıyor!

Uzmanlar çoban çökerten otunun çay olarak tüketildiğinde erkeklerin cinsel performanslarını önemli ölçüde artırtığını ve sperm sayısı ve kalitesinde ciddi artış sağladığını belirtiyorlar. İşte çoban çökerten otunun faydaları...

Abone ol

Çoban çökerten bitkisi faydaları saymakla bitmiyor. Günde bir bardak çoban çökerten çayı erkeklerin cinsel sorunlarına ve performanslarına inanılmaz etki ediyor. Öte yandan spor yapan erkekerin kas gelişimine ve dayanıklılık artışına etkisi de var.

ÇOBAN ÇÖKERTEN BİTKİSİNİN FAYDALARI: Çoban çökerten bitkisi, fiziksel performansı arttırıcı etkileri nedeniyle sporcular tarafından da kullanılabilir. Kullananlara ruhsal ve duygusal açıdan zindelik veren bu şifalı bitki ayrıca erkeklerde beyinden hipofiz bezinden salgılanan testosteron hormonunu arttırır, andropozun etkilerini azaltıcı etkiye sahip. Öte yandan çoban çökerten erkeklerde prostat iltihabını önler ve prostat gelişiminin olmamasını sağlamakta ve erkeklerin sperm kalitesini sayısının artmasına sebep olmaktadır. Ayrıca ereksiyon sorunlarının giderilmesi için kullanılır. Afrodizyak etkisiyle cinsel fonksiyonların desteklenmesinde etkisi bulunmaktadır.Şeker hastalarında, damar tıkanıklığı olanlarda faydalı olur.ÇOBAN ÇÖKERTEN KULLANIMI: Bu şifalı bitkiyle demlemeyle hazırlanacak çay, gün içinde sadece bir bardak içilmelidir. Daha fazla miktarda içilmesi tansiyonu düşüreceğinden, tavsiye edilmez. Tansiyon hastası olanlar, ilaçlarla birlikte bu bitkiyi nasıl kullanacağını doktoruna danışmalıdır. Bitkiyle hazırlanacak kürler 30-60 gün kadar kullanılmalıdır. Hazırlanan çayı kısa bir süre buzdolabında saklanabilir. Daha sonra bir müddet ara verilmesi gerekir. Etkili bir bitki olduğundan, mutlaka bir uzmana danışılarak kullanılması gerekir. Erkeklerin dostu olarak tanınan bitkiyi, hazır kapsüller halinde satın almakta mümkündür.