BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.437,26
HABER /  MEDYA

CNN Türk ekranında çirkin diyalog!

İhsan Aktaş ve Özer Sencar, CNN Türk'te 7 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Program sırasında ekrandan yükselen bir söz ise izleyicinin tepkisine neden oldu.

Abone ol

Genar Başkanı İhsan Aktaş ile MetroPoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar arasında Erdoğan polemiği yaşandı. Sencar'ın Erdoğan'ın reytinginde düşüş yaşandığına ilişkin sözlerine karşı çıkan Aktaş, değişikliğin nedenini sordu. İşte tam bu sırada  stüdyoda "hoca kafayı yemiş" sözleri duyuldu.

O sözler İhsan Aktaş'a mı ait? CNN Türk'te yayınlanan Her Şey adlı programda Mirgün Cabas'ın sorularını cevaplayan İhsan Aktaş ve Özer Sencar arasında Erdoğan polemiği yaşandı.

ERDOĞAN'DA DÜŞÜŞ VAR

Yapılan son çalışmayı anlatan Sencar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın reytinginde önemli bir düşüş olduğunu iddia etti. Bu sözlere karşı çıkan Aktaş ise Sencar'a ülkede neyin değiştiğini sordu ve o sözlere karşı çıktı. Sencar ile Aktaş'ın sözlerine cevap verirken stüdyoda "hoca kafayı yemiş" sözleri duyuldu.

İZLEYİCİDEN TEPKİ

Program devam ederken izleyicilerden gelen tepkileri dile getiren Mirgün Cabas, o sözlerinden dolayı İhsan Aktaş'ın özür dilemesi gerektiğini söyledi. Aktaş ise stüdyodan ekrana kadar rahatlıkla ulaşan o sözler için "ben kimseye hakaret etmedim" diye konuştu.

İşte o anlar;