BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.512,46
HABER /  GÜNCEL

CNN Türk canlı yayınında şok görüntüler! Asker binaya girdi

CNN Türk canlı yayınında şok görüntüler. Bir grup asker Doğan Medya Center binasına girdi CNN Türk canlı yayını kesildi. İşte son dakika haberleri.

Abone ol

CNN Türk canlı yayınında şok görüntüler. Bir grup asker Doğan Medya Center binasına girdi. Yayını kesen asker silah sıktı ve kulaklara 'yapmayın' çığlıkları takıldı.

Spiker Başak Şengül canlı yayında bir grup askerin helikopter ile CNN Türk stüdyolarının bulunduğu Doğan Medya Center'ın bahçesine girdiğini ve askerlerin binaya girdiğini açıkladı.

REJİ ELE GEÇİRİLDİ

Spiker Başak Şengül'ün son sözleri şunlar oldu;

"Şu anda rejimize girdiler. Helikopterle geldiler. Stüdyoya giriyorlar her an yayınımız kesilebilir. Rejiyi boşalttılar. Benim de yayını terketmemi istiyorlar. Şu anda artık boşaltmamız gerektiği ifade ediliyor. Biz şu anda yayını kesiyoruz'

Darbeci meczuplar CNN Türk rejisini ele geçirdikten sonra ekrana giren bir kişi "yayını nasıl keseceğim" diyerek Erdoğan Aktaş'a sordu.

YAPMAYIN ÇIĞLIKLARI

Kamera bir süre boş kalan stüdyoyu gösterdi. Bu sırada arkadan konuşmalar ve çalışanları dışarı çıkarmaya çalışan askerlerin sesi yayına yansıdı.

SİLAH SESLERİ GELDİ

Ardından kavga çıktı ve "yapmayın" diyen muhabirlerin çığlıkları yayına yansıdı. CNN Türk direnişinden şoke eden ve dinleyenlerin tüylerini diken diken eden anlar kulaklara ulaştı. Bir ara silah sesleri de duyuldu ve bu durum endişe yarattı. Kanalda neler olduğuna dair bilgi edinilemiyor.