BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.437,29
MEDYA

CNBC sunucusunun provokatif 'Türkiye' sorusuna tokat gibi yanıt

CNBC sunucusunun 'Türkiye'den çıkmayı düşünecek misiniz?' sorusuna, küresel bankacılık kurumu BNP Paribas Yönetim Kurulu Başkanı Jean Lemierre: 'Türkiye çok çalışkan, ihracat yapan, zorlukların üstesinden gelen harika bir ülke. Neden çekilelim?' diyerek tepkisini gösterdi.

Amerikan ekonomi kanalı CNBC’nin Türkiye ile ilgili sorduğu soruya BNP Paribas Yönetim Kurulu Başkanı Jean Lemierre’den tokat niteliğinde cevap geldi. Lemierre, 'Türkiye çok çalışkan, ihracat yapan, zorlukların üstesinden gelen harika bir ülke. Neden çekilelim?' dedi.

Amerikan ekonomi kanalı CNBC'ye konuk olarak katılan BNP Paribas Yönetim Kurulu Başkanı Jean Lemierre, sunucaya verdiği cevapla şaşkına uğrattı. CNBC sunucusunun Türk ekonomisine yönelik provokatif sorusuna Lemierre’den tokat gibi bir cevap geldi. CNBC’nin kadın sunucusu Lemierre’e “Türkiye'den çıkmayı düşünecek misiniz?” diye sordu. İki sunucu aldıkları yanıt karşısında şaşkınlık yaşadı. Lemierre, “Türkiye çok çalışkan, ihracat yapan, zorlukların üstesinden gelen harika bir ülke. Neden çekilelim?” diyerek tepki gösterdi. Sosyal medyaya düşen video paylaşım rekorları kırdı.



Sitene Ekle
Etiketler