BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42
HABER /  GÜNCEL

Cizre'de son durum ne PKK'lı ağlayarak anlattı

PKK'ya yakın bir kanalda Şırnak Cizre'nin son durumunu anlatan Mehmet Tunç isimli şahıs, PKK'nın bölgede bittiğini söyledi. Tunç, ağlayarak ağır kayıplar verildiğini ve 100-200 gencin kaldığını belirtti.

Abone ol

Bölücü terör örgütü PKK'nın saldırıları sonrası TSK'nın başlattığı operasyonların ne denli etkili olduğu sosyal medyada hızla yayılan videoyla gözler önüne serildi.

cizrede-son-durum-ne-terörist-ağlayarak-anlatti-.20150909132157.png

Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen Med Nuçe televizyonuna Cizre'den bağlanan ve kendisini "Halk Meclisi Üyesi" olarak tanıtan Mehmet Tunç isimli şahıs, "Artık son noktalardayız. Bin kişi, iki bin kişi kayıpla yüz yüze çünkü. Attıkları toplar, attıkları havanlar, attıkları bomba atarlarla, artık çember her geçen dakika daralıyor" diyerek PKK'daki son durumu ağlayarak anlattı.

cizrede-son-durum-ne-terörist-ağlayarak-anlatti-.png

Mehmet Tunç isimli şahıs yaşanan olayları şöyle aktarıyor:

"TESLİM OLMAK İSTEMİYORLAR"

"Bütün iletişimler kesildiği için Cudi Mahallesine seslenmek istiyorum. Bütün Kale Mahallesine seslenmek istiyorum. Ali bey Mahallesine seslenmek istiyorum. Bütün Cizre halkına seslenmek istiyorum. Bunu bu halde bırakmamamız lazım. Bunu bütün dünya kamuoyuna, gerekirse bütün Kürt güçlerine, bunu KDP, HPG, YPG’ye seslenmek istiyorum. Artık son noktalardayız. Bin kişi, iki bin kişi kayıpla yüz yüze çünkü. Attıkları toplar, attıkları havanlar, attıkları bomba atarlarla, artık çember her geçen dakika daralıyor. Şu an elimizde belki 100-200 genç var artık ne yapacağımızı… Artık bunları teslim mi alacaklar? Bunlar teslim olmak da istemiyorlar. Bunlar direnecekler. Biz kent meclisi olarak ….. başkanlığıyla beraber, onlarla beraberiz. Gerekirse biz… Bütün halka seslenmek istiyoruz: Cizre’yi kurtarın."