BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,19
ALTIN 2.325,14
HABER /  GÜNCEL

Cizre'de polislere saldırı çocuklar da yaralandı

CİZRE'de polis ekiplerine el yapımı patlayıcı atıldı. Cizre'den gelen son dakika haberlerine göre, saldırı da bir polis iki de çocuk yaralandı.

Abone ol

CİZRE'de izinsiz gösteriler sırasında göstericilerin barikatla kapattığı yolu açmak üzere giden polis ekibine el yapımı patlayıcı atıldı, bir polis ve iki çocuk yaralandı.

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen grubun, Yafes mahallesinde barikatla kapattığı Berivan caddesini trafiğe açmak için giden polis ekibine, el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlendi.

Olayda polis memuru N.G (24) ile sokakta oyun oynayan 8 yaşındaki Şirin Başkurt ve kuzeni 10 yaşındaki Yasemin Başkurt yaralandı. Yaralılar, Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, saldırganların yakalanması için bölgede operasyon başlattı. Yaralı çocuklardan birinin, Cizre'de polis kurşunuyla hayatını kaybettiği iddia edilen Nihat Kazanhan'ın kuzeni olduğu öğrenildi.

İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Altok, hastaneye gelerek, yaralı polis memuru ve çocukların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.