BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.514,85
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Citroen C3'e tasarruflu motor!

Citroen’in segmentine getirdiği yeniliklerle öne çıkan modeli C3’te tasarruf şampiyonu 1,2 litrelik benzinli motor ilk kez kullanıldı.

Abone ol

Citroen’in segmentine getirdiği yeniliklerle öne çıkan modeli C3’te tasarruf şampiyonu 1,2 litrelik benzinli motor ilk kez kullanıldı.

Yeni ETG şanzımanı ve benzersiz standart özellikleri ile de Citroen C3 dikkat çekiyor.

Citroen C3 1.2 e-Vti ETG Cool; LED gündüz sürüş farları, standart panoramik Zenith ön camı ile rakiplerinden tasarım olarak ayrışıyor. Citroen'in tasarruflu 1,2 litrelik benzinli motorunu kullanan C3 1.2 e-Vti ETG Cool, yeni motoru ve şanzımanı dışında 16'' aluminyum alaşımlı jantları, hız sabitleme sistemi, yokuş kalkış desteği ve Stop&Start gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

2013 yılında yenilenen yüzü ile Türkiye yollarında yerini alan Yeni Citroen C3, 1.2 e-Vti ETG Cool versiyonu ile birçok özelliği bir arada sunuyor. C3 1.2 e-Vti ETG Cool, LED gündüz sürüş farları ile çekici bir görünüme sahip. Görüş açısını maksimuma çıkaran "Zenith" ön cam ise artık tüm versiyonlarda standart olarak sunuluyor.

Citroen'in 1,2 litrelik yeni nesil 82 Hp'lik verimli benzinli motoru ile entegre edilmiş ETG şanzımanı ve standart Stop & Start sistemi ile tasarruf meraklılarını mutlu edecek olan C3 1.2 e-Vti ETG Cool, benzinli otomobillerin de otomatik vites sürüş keyfinden taviz vermeden dizel modeller kadar az yakıt harcayabileceğini ispatlıyor.