BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

Çıplak halde soluğu AVM'de aldı

Karaman'da para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği kişiler tarafından dövülen kadın yarı çıplak halde AVM'ye sığındı

Abone ol

Karaman'da para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı 2 kişi tarafından dövüldüğü ve kıyafetlerinin alındığını öne süren 34 yaşındaki A.U., yarı çıplak halde bir alışveriş merkezine sığınarak yardım istedi. Üstü çarşafla örtülen kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ŞÜPHELİLER KIYAFETLERİNİ DE ALIP KAÇTI

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. A.U., iddiaya göre telefonla görüştüğü kimlikleri belirlenemeyen 2 kişiyle 50'şer lira karşılığında cinsel ilişkiye girmek için anlaştı. Ardından Hisar Mahallesi Otogar yolu üzerine giderek telefonla görüştüğü kişilerle buluştu. 2 kişi de A.U.'yu, otomobille Larende Mahallesi'nde boş bir araziye götürdü. A.U., iddiaya göre erkeklerden biriyle ilişkiye girdikten sonra parasını istedi. 2 kişi para vermek istemeyince A.U. ile aralarında tartışma başladı.

Ardından kadını döven şüpheliler, kıyafetlerini alıp olay yerinde uzaklaştı. Yarı çıplak kalan A.U. da koşarak yakındaki bir alışveriş merkezine gelip yardım istedi. O sırada alışveriş merkezinde bulunan sivil kadın polis tarafından fark edilen A.U.'nun üstüne çarşaf örtüldü. Yaşadı olayın şokunu atlatamayan A.U., ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Verilen eşkal ve telefon numarasından yola çıkan polis, şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.