BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.491,96
HABER /  GÜNCEL

Cinsel organını maket bıçağıyla kesti

"Bu iş yürümeyecek, ayrılalım" dedi. Kadın "bu gece de kal" deyip planını uyguladı. Adamın cinsel organını maket bıçağıyla kesti.

Abone ol

Büyükçekmece’de, tekstil firması sahibi işadamı N.K., 1.5 yıldır birlikte olduğu Hatice B.’den ayrılmak istediğini söyleyince hayatının en ‘felaket’ gecesini yaşadı. Hatice B. aralarındaki ilişkiyi bitirmek isteyen sevgilisi N.K.’nin cinsel organını kesti.

BU İŞ ARTIK YÜRÜMEYECEK AYRILALIM

30 Nisan gecesi yaşanan olay şöyle gerçekleşti:

Sevgilisi Hatice B.’nin Büyükçekmece’deki evine giden N.K.’nin, “Bu iş artık yürümeyecek” diyerek ayrılık talebinde ısrar etmesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Hatice B., evden gitmek isteyen işadamı N.K.’ye o gece de yanında kalmasını söyledi. Bunun üzerine içki içmeye başlayan N.K. saat 01.00 sıralarında yattı. Ancak ev sahibi Hatice B. içki içmedi.

ACIYLA UYANDI, ORGANI KESİLMİŞ

Saat 04.00 sıralarında N.K. aniden ve acıyla uyandı. Kalktığında yatağın kan içerisinde olduğunu gören N.K.; cinsel organının Hatice B. tarafından maket bıçağıyla kesildiğini fark etti. Olayın farkına varır varmaz çığlık atan N.K., hemen bir taksiye atlayarak Esenyurt Devlet
Hastanesi’ne gitti.
Jandarmaya başına gelen olayla ilgili şikayette bulunan tekstilci, ardından Haseki Devlet Hastanesi’ne sevkedildi. N.K.’nin organı burada gerçekleştirilen ameliyatla yerine dikildi. Tekstilcinin durumunun iyi olduğu bildirildi.

KADIN SERBEST BIRAKILDI

Olayla ilgili olarak Gazete HABERTÜRK’e bilgi veren N.K., “Hatice B. ile 1.5 senedir beraberdik. Biri askerde olan 3 çocuğunu de kabul etmiştim ve
onlara bakıyordum. Ama Hatice’nin beni aldattığını görünce ilişkiyi bitirmek istedim” dedi. İşadamı N.K.’nin şikayeti üzerine jandarma tarafından gözaltına alınan Hatice B., Büyükçekmece Adliyesi’ne sevkedildi.

Savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye gönderilen Hatice B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.