BIST 9.541
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.486,81
HABER /  GÜNCEL

Cinnet getiren şahıs 4 kişiyi vurdu

Adana’nın Kozan ilçesinde cinnet getiren bir kişi, komşularının evini ateşe verdikten sonra av tüfeğiyle çevreye rastgele ateş ederek 4 kişi...

Abone ol

Adana’nın Kozan ilçesinde cinnet getiren bir kişi, komşularının evini ateşe verdikten sonra av tüfeğiyle çevreye rastgele ateş ederek 4 kişiyi vurdu.
Edinilen bilgiye göre, Kozan’a bağlı Bulduklu köyünde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Mahmut B. (58), amcasının oğlu İbrahim B.’ye ait evi ateşe verdi, evinin önündeki yolda, araçlara ve çevredeki vatandaşlara av tüfeği ile de rastgele ateş açtı.
Yoldan geçen araçların sürücülerden Veli Kara (53) ile yoldaki Hatice Sevgi (40), Ayşe Sevgi (68) ve Fatma Gözükara (65), av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Fatma Gözükara, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne sevk edildi.
Adana Büyükşehir Belediyesine ait 3 itfaiye ile Kozan Orman İşletme Müdürlüğünün arazözü, ihbar üzerine olay yerine geldi ancak Mahmut B.’nin tüfekle çevredekileri tehdit etmesi üzerine bir süre yangına müdahale edemedi. Jandarma ekiplerince güçlükle ikna edilen Mahmut B., gözaltına alınarak İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında evin büyük bölümü zarar gördü. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Timur Konuk da köye gelerek inceleme yaptı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)