BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,11
ALTIN 2.326,23
HABER /  GÜNCEL

Cinnet getiren anne ve kızı toprağa verildi

Denizli'de küçük kızını apartmanın 6. katındaki evinin balkonundan atarak öldüren, ardından kendini boşluğa bırakıp canına kıyan anne ve kızı toprağa verildi

Abone ol

Pamukkale ilçesinde 2,5 yaşındaki kızını apartmanın 6. katındaki evinin balkonundan attıktan sonra kendini boşluğa bırakıp canına kıyan anne ve kızı toprağa verildi.

Pelitlibağ Mahallesi İstiklal Caddesi'nde 7 katlı bir apartmanın 6. katından atılarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitiren Asiye Öksüz (2,5) ile olay yerinde hayatını kaybeden anne Feryal Öksüz'ün (36) cenazeleri, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgundan aileleri tarafından alınarak evlerine getirildi.

Ulu Cami'ye götürülen anne ve küçük kızın tabutları burada kılınan cenaze namazının ardından Gümüşler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazede Feryal Öksüz'ün (36) eşi Emin Öksüz ile oğlu Osman Yasin'in (14) bitkin olduğu görüldü.

- Olay

Pelitlibağ Mahallesi İstiklal Caddesi'nde 7 katlı bir apartmanın 6. katındaki evde yaşayan ve psikolojik tedavi gördüğü bildirilen Feryal Öksüz (36), eşi ile oğlu uyuduktan sonra 2,5 yaşındaki kızı Asiye Öksüz'ü, balkondan attıktan sonra kendisi de balkondan atlayarak canına kıymıştı. Sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede Feryal Öksüz'ün hayatını kaybetmiş ağır yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesi'nde kaldırılan küçük kız ise tüm müdahaleye hayatını kaybetmişti.