BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  GÜNCEL

Cinnet getiren anne dehşet saçtı

Muğla Milas'ta cinnet getiren kadın, 3,5 aylık ve 2 yaşındaki çocuklarını bıçakla öldürdükten sonra intihar etmek istedi.

Abone ol

Ağır yaralı olarak Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırılan anne ağır yaralanırken, biri kız diğeri erkek iki çocuğu ise evde ölü bulundu.

Sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında Tuğba G.'nin sürekli olarak "Ben bunu nasıl yaptım" dediği öğrenildi.

BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Ören beldesi Orta Mahalle'de, Tuğba G. (28) henüz belirlenemeyen sebeple cinnet getirdi. Çocukları 3,5 aylık Aylin G. ve 2 yaşındaki Ayhan G'yi bıçakla öldüren kadın, ardından kendisini de vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak intihar etmek istedi.

BABA PENCEREYİ KIRARAK İÇERİ GİRDİ

Olay anında evde bulunmayan baba Yaşar G, eve geldiğinde kapıların kilitli olması üzerine pencereyi kırarak içeri girdi. Eşi ve çocuklarını kanlar içinde bulan Yaşar G, durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri iki çocuğun öldüğünü belirledi. Anne Tuğba G'nin ölmediğini fark eden sağlık ekipleri, yarım saat süren müdahalenin ardından kadını özel bir hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan Tuğba G'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Baba Yaşar G, ifadesi alınmak üzere jandarma merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TEK TABUT İÇERİSİNDE ÇIKARILDILAR

Milas ilçesinde anneleri tarafından bıçaklanarak öldürülen 3,5 aylık ve 2 yaşındaki kardeşlerin cansız bedenleri, tek tabut içerisinde evden çıkarıldı.

Milas'a bağlı Ören beldesinde Orta Mahallede meydana gelen olayda anneleri tarafından bıçaklanarak öldürülen 3,5 aylık Aylin G. ve 2 yaşındaki Ayhan G. kardeşler ile ilgili evde Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen inceleme tamamlandı.

Kardeşlerin cansız bedeni, tek tabut içerisinde, güvenlik güçleri ve yakınları tarafından evlerinden çıkarıldı. İki kardeş Ören Belediyesi'ne ait cenaze arabasıyla Ören Sağlık Ocağı'na götürüldü. Aylin ve Ayhan kardeşlerin cenazeleri daha sonra, kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öte yandan cinnet getirdiği iddia edilen anne Tuğba G'nin (28) kaldırıldığı özel hastanede ameliyata alındığı ve ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Olay sırasında evde bulunmayan baba Yaşar G'nin de olayın ardından götürüldüğü jandarma merkezinde ifade işlemlerinin sürdüğü belirtildi.