BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,10
ALTIN 2.310,71
HABER /  DÜNYA

Cinnet geçiren Türk, iki oğlunu öldürdü

Fransa’nın Bordeaux şehrinde cinnet geçiren bir Türk, iki oğlunu öldürdü. Eşi ve kızını yaralayan adam intihar girişiminde bulundu. <br/>Bor...

Abone ol

Fransa’nın Bordeaux şehrinde cinnet geçiren bir Türk, iki oğlunu öldürdü. Eşi ve kızını yaralayan adam intihar girişiminde bulundu.
Bordeaux’nun Benauge Mahallesi’nde yaşayan ve bir inşaat firmasında çalışar Türk vatandaşı Osman Çimen, öğle saatlerinde eve geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenden çıkan tartışma sonucu Osman Çimen, silahıyla 17 yaşındaki Mevlüt ile 14 yaşındaki Ali Çimen isimli oğullarını öldürdü. 11 yaşındaki kızı ve 35 yaşındaki eşi Ayşe’yi da ağır yaralayan Çimen, elindeki silahla evden uzaklaştı.
Isparta’nın Yalvaç ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen Çimen, daha sonra evinin yakınlarında, eşi ve 3 çocuğunu vurduğu aynı silahla kendi başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Silah sesleri üzerine çevrede yaşayanların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, ağır yaralı olarak buldukları Çimen ile kızı ve eşini hastaneye kaldırırken, hayatını kaybeden Mevlüt ile Ali isimli iki çocuk hastane morguna götürüldü. Osman Çimen’in 2001 yılında Bordeaux kentine geldiği ve bir inşaat firmasında iş bularak çalıştığı öğrenildi.
Cinnet getirip iki oğlunu öldürüp eşi ve kızını yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunan Çimen’in son zamanlarda psikolojisinin bozuk olduğu söyleniyor. Hayatını kaybeden iki çocuğun ise Bordeaux’daki amatör bir futbol kulübünün sevilen ve gelecek vaadeden oyuncuları olarak bilindiği aktarıldı.