BIST 9.718
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,11
HABER /  GÜNCEL

Cinnet geçiren anne dehşet saçtı

Cinnet geçiren Türk anne 7 yaşındaki çocuğunu korkunç bir şekilde öldürdü

Abone ol

Avusturya'nın Innsbruck şehrinde cinnet geçiren Türk anne, 7 yaşındaki çocuğunu banyo küvetinde boğarak öldürdü

28 yaşındaki Gülenay A.C.'nin geçimsizlik yüzünden yaklaşık 5 yıldır eşinden ayrı yaşadığı, psikolojik tedavi gördüğü ve son iki yıl içinde iki kez intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

Gülenay A.C.'nin yakınları, aile derneğinin, tedavi gören kızlarına sahip çıkmadığını belirterek, Avusturya makamlarını suçladı.

YAPTIĞI ŞAKA CAN ALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kent merkezinde faaliyet gösteren kafede çalışan Şifanur Avcı (20) ile aynı iş yerinde çalışan E.A. (27) silahla şakalaşmaya başladı. E.A. elindeki silahı Avcı'nın kafasına tuttu. Bu sırada silahın ateş alması sonucu genç kadın yere yığıldı.

Avcı, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

E.A'nın gözaltına alındığı, iş yerinde çalışanların İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü bildirildi.

MÜŞTERİLERE BÖYLE TUZAK KURMUŞLAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İstanbul Şişli'deki masaj salonlarına, önceki gün düzenlenen fuhuş baskınında gizli kameralar ele geçirildi.

Diva, Mimoza, Paradoks, Refleks, Villa China ve Lilyum adlı masaj salonlarında, kameraların bağlı olduğu kayıt cihazlarına el koyan polis, binlerce kişinin gizlice görüntülendiğini belirledi. Elektrik süpürgeleri içinde hem kullanılmış hem de kullanılmamış prezervatifler bulundu. Savcılık isterse, polis fuhuşa karışan müşterilere DNA testiyle ulaşacak. Çeteye baskınları önceden sızdırmak şüphesiyle gözaltına alınan 15 polis ise İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın talimatıyla açığa alındı.

'SIZDIRILDI' İDDİASI

Sabah'ın haberine göre haklarında idari soruşturma başlatılan polislerin, operasyon bilgilerini sızdırdığı ve gerekli işlemleri yapmadıkları iddia edildi. Baskında, çete lideri Hakan Ato'yla birlikte 62 şüpheli gözaltına alınmıştı.

KÜÇÜK KIZA TECAVÜZ EDİP...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kahramanmaraş'ın Ahır Dağı'nda çuval içinde cesedi bulunan 12 yaşındaki Şeyda Durgun'un cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan 19 yaşındaki Kazım C., küçük kıza tecavüz ettiğini, olayı kimseye söylemesin diye boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Dumlupınar Mahallesi Sait Zarifoğlu Bulvarı'nda oturan 75'inci Yıl İlköğretim Okulu 7'inci sınıf öğrencisi Şeyda Durgun, 22 Aralık'ta okuldan evine geldikten sonra kırtasiye malzemesi almak için çıktı. Evlerinin bulunduğu sokaktaki bakkaldan alışveriş yapacağını söyleyen küçük kız geri dönmedi. Bunun üzerine ailesi, Şeyda Durgun'un bulunması için polise başvurdu. Olayla ilgili polis çalışma başlatırken, bir gün sonra Ahir Dağı eteklerinde mantar toplayan köylüler, ormanlık alanda çuval içinde bir kız çocuğuna ait ceset bulunca durumu jandarmaya bildirdi. Yapılan incelemede cesedin kayıp Şeyda Durgun'a ait olduğu anlaşıldı. Küçük kızın boğularak öldürüldükten sonra cesedinin çuvala konularak, ormanlık alana atıldığı belirlendi.

EVDEN KIYAFETLERİ ÇIKTI

Yapılan otopsinin ardından Şeyda Durgun'un cenazesi toprağa verilirken polis, olayın failini yakalamak için çalışma başlattı. Durgun Ailesi'nin oturduğu sokaktaki bütün evleri mercek altına alan polis, evlerden sadece bir tanesinde kimsenin olmadığını tespit etti. Evde 21 yaşındaki İbrahim A.'nın yaşadığı, olay günü de çalışmak için İstanbul'a gittiği saptandı. Evde yapılan aramada küçük kızın bakkaldan satın aldığı defter, el işi kağıdı ve kıyafetleri bulundu. Bunun üzerine İstanbul polisine bilgi verildi ve İbrahim A., kaldığı bir inşaatta yakalandı. İbrahim A. olayla ilgisinin bulunmadığını, evine kendisi gibi elektrikçi olan arkadaşı Kazım C.'nin gelip gittiğini, kapı girişine gizledikleri anahtarın yerini de bir tek onun bildiğini, iş için İstanbul'a birlikte geldiklerini anlattı. Bu bilgi üzerine İstanbul'da olduğu anlaşılan Kazım C. de yakalandı. İki şüpheli sorgulanmak üzere Kahramanmaraş'a getirildi.

SARHOŞTUM NE YAPTIĞIMI TAM OLARAK HATIRLAYAMIYORUM

6 aylık evli olduğu belirlenen Kazım C. sorgusunda küçük kızı tecavüz ettikten sonra öldürdüğünü itiraf etti. C. ifadesinde şunları anlattı:

"O gün eve geldim. Elimdeki içki şişeleri ile içeriye girdim. Cam kenarında oturup içmeye başladım. İçerken kızın yoldan geçtiğini gördüm ve bunun üzerine kapıya çıktım. 'Bir dakika bakar mısın?' diye seslendim. Kendisi çekinerek yanıma gelince, 'bayan kuaförüne ben giremiyorum. Oradan birisini çağırtacağım. Bana yardımcı olur musun?' dedim. Kapıya doğru iyice yaklaşınca da içeriye doğru ittim. Bağırdığı takdirde kendisini öldüreceğimi söyleyince çok korktu ve şoka girdi. Sarhoştum bu nedenle tam hatırlayamıyorum ama tecavüz ettiğimi hatırlıyorum. Olayı söylerse başım belaya girer diye boğarak öldürdüm. Kafasına siyah bir poşet geçirdikten sonra elektrik kablosu bandı ile de iyice sardım. Sonra da bir torbaya koydum. Zeynel O. (26) isimli arkadaşımı arayarak bana bir araba temin etmesini istedim. O da oto kiralama şirketinden bir araç kiralamış. Kendisinin ehliyeti olmadığı için de diğer arkadaşımız İsa F.'nin (25) ehliyeti ile aracı kiralamış. Zeynel eve girdiğinde cesedi görünce adeta şoka girdi. Olayı anlattığım zaman da 'Ne halt ettin. Beni karıştırma, al arabanın anahtarını' diyerek çıkıp gitti. Ceset bulunan çuvalı koyarak Ahir Dağı'na götürüp attım ve kimseye de bir şey söylemedim. Daha sonra da arabanın anahtarını Zeynel'e teslim ettim."

LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

İfade üzerine Zeynel O. ile İsa F. de gözaltına alındı. Kazım C. ile diğer 3 şüpheli, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu sırada adliye önünde toplanan kalabalık, şüphelileri linç etmek istedi ama polis buna izin vermedi.

ÜSKÜDAR'DA KORKUNÇ OLAY

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Üsküdar'da bir teknede çıkan kavga sırasında bir kişinin denize düştüğü ihbarı üzerine deniz polisi arama yaptı. Yaklaşık 45 dakika süren aramalarda ceset bulunamadı.

Olay saat 11.00 sıralarında Üsküdar Paşa Limanı'nda meydana geldi. İddialara göre olay şöyle gelişti; teknelerin güvenliğini sağlayan Gökhan S., bir teknenin kapılarının kırık olduğunu gördü. Bunun üzerine tekneni içine giren Gökhan S. bir adam ve kadının teknenin içinde alkol aldıklarını gördü. Gökhan S.'nin tepki göstermesi üzerine teknedeki kadın kaçtı. Ancak bu sırada diğer adam ile aralarında tartışma başlayan Gökhan S., teknedeki adama vurması üzerine adam tekneden düştü.

Gökhan S. hemen çevredeki vatandaşlardan yardım istedi, ancak denizde kimse bulunamadı.

Daha sonra olay yerine gelen deniz polisi, Gökhan S.'den olayın nerede gerçekleştiğine dair bilgiler aldı. Bunun üzerine dalgıçlar denizde yaklaşık 45 dakika arama yaptı ancak herhangi bir ceset bulunamadı. Yapılan incelemeler sonucunda Gökhan S. gözaltına alınarak Üsküdar Doğancılar Polis Merkezi'ne götürüldü.

Çevredeki vatandaşlar ise, "Ben burada devamlı balık tutuyorum. Teknede bir adam ve kadın alkol alıyorlarmış. Aralarında kavga çıkınca, bekçi vurmuş adam denize düşmüş. Cesedi arıyorlar ama henüz bulunamadı" dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

EVLENME VAADİ İLE KAÇIRDI TECAVÜZ ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun'un Kavak ilçesinde, evlenme vaadiyle kaçırdığı kızı alıkoyup cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen sanık ile babası 21'er yıl, diğer 8 sanık ise 11 yıl 8'er ay hapse mahkum oldu.Yaklaşık 2 yıl önce Karantu köyünde evlenme vaadiyle kaçırdığı H.S'yi alıkoyup cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen İsmail Duran, babası Erol Duran ile Mustafa Çakır, Şükrü Sekmenoğlu, Şahin Kocaoğlu, Suat Çakır, Ömer Kasım, Emrullah Yamanoğlu, Ramazan Sekmenoğlu ve Sami Yürük'ün yargılanmasına Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi.

Duruşmada, sanıklar Mustafa Çakır, Şahin Kocaoğlu, Suat Çakır, Emrullah Yamanoğlu, Sami Yürük ve Şükrü Sekmenoğlu hazır bulundu.

Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen sanıklar, suça iştirak etmediklerini belirterek beraatlerini istedi.

Mahkeme heyeti, sanıklardan İsmail Duran ve Erol Duran'ı 21'er yıl hapse mahkum etti.Heyet, diğer sanıklar Mustafa Çakır, Şükrü Sekmenoğlu, Şahin Kocaoğlu, Suat Çakır, Ömer Kasım, Emrullah Yamanoğlu, Ramazan Sekmenoğlu ve Sami Yürük'ü ise 11 yıl 8'er ay hapis cezasına çarptırdı.