BIST 9.058
DOLAR 32,31
EURO 35,11
ALTIN 2.291,36
HABER /  GÜNCEL

Cinayet zanlısı polis müdürüne tahliye

İstanbul'da trafikte tartıştıktan sonra kendisini evine kadar takip eden motosiklet sürücüsünü, silah çekmesi üzerine öldüren Celal Yılmaz tahliye edildi.

Abone ol
İstanbul Halkalı'da trafikte tartıştıktan sonra oturduğu siteye kadar kendisini takip eden ve silah çeken motosikletli Ahmet Sülüşoğlu’nu 3 kurşunla vurarak öldüren İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz tahliye edildi.
 
1’nci Sınıf Emniyet Müdürü Celal Yılmaz, kendisi gibi polis olan eşiyle 17 Ağustos’ta evinin bulunduğu Halkalı’da siteye otomobiliyle giderken motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu ile tartışmış, lojmanlara kadar kendisini takip edip silahla tehditte bulunan Sülüşoğlu’nu beylik tabancasıyla vurmuştu. 
 
Olay yerinde yaşamını yitiren Ahmet Sülüşoğlu’nun tabancasının kurusıkı olduğu belirlendi. Celal Yılmaz çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
 
Celal Yılmaz’ın avukatı Mustafa Nas’ın Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne itirazı üzerine mahkeme, Celal Yılmaz’ı tutuksuz yargılanmak üzere tahliye etti. Mahkemenin Celal Yılmaz’ın kaçma şüphesinin olmaması ve delillerin toplanmış olması gerekçesiyle tahliyesine karar verdiği öğrenildi. Bunun üzerine Paşakapısı Cezaevi’nde kalan Celal Yılmaz  bugün tahliye edildi. Polis müdürü Yılmaz 8 gün cezaevinde yattı.

cenaze.20150824190256.jpg