BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.325,79
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisi tarafından vahşice öldürüldü

Samsun'da bir kişi deniz kenarında tartıştığı sevgilisinin boğazını bıçakla kesip çeşitli yerlerinden yaralayarak öldürdü

Abone ol

Türk toplumu cinnet geçiriyor. Bir gün içinde ajanslardan gelen haberler bu manzarayı net bir şekilde ortaya koyuyor. Şiddetin yöneldiği kişiler yine kadınlar. Ya eş ya sevgili ya da baba şiddetine maruz kalıyorlar.

İşte arka arkaya gelen 4 çarpıcı vaka;

İstanbul ; Hem eşi hem kayınpederi hem kaynanası dövdü... Üstelik bu kadın kocasının kredi borçlarını ödemek için çalışıyor...

Kars; Kocası uyurken başını taşla ezerek öldürdü...

Adana; Baba, denize gittiğinde bikiniyle fotoğraf çektirdi diye kızını ve eşini dövdü...

Ve Samsun; Sevgilisi ile buluşan genç kadını, sevgilisi boğazını kesip öldürdü...
Önce bu olayın ayrıntıları aktaralım;


Olay, Atakum ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes sahilinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Uysal S.(34) ile sahilde birlikte oturduğu sevgilisi Gülnara Bak (43) arasında tartışma çıktı. Gülnara Bak'ı boğazından, göğsünden ve karnından bıçaklayan Uysal S., kadını ağır yaraladı.

761306_detay.jpgİhbar üzerine olay yerine giden polis, Uysal S.'yi Gülnara Bak'ın boğazına bıçak dayamış halde buldu. Ağır yaralı olarak ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmak istenilen Gülnara Bak, yolda hayatını kaybetti. Uysal S. ise olay yerinde vatandaşların saldırısına uğradı.

Özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Uysal S., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Uysal S.'nin Bafra ilçesinde cep telefonu üzerine işyerinin bulunduğu ve iflas ettiği öğrenildi.

Katil zanlısının Bafra ilçesinde daha önce de cinayet işlediği, 5 yıl hapis yattığı ve 2002 yılında Rahşan Ecevit affından cezaevinden çıktığı ileri sürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

GENÇ KADINA AİLE BOYU DAYAK

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

GENÇ KADINA AİLE BOYU DAYAK

Sağ gözü morarıp şişen ve evden kovulduğunu öne süren Fatma D., bugün sabah saatlerinde baba evine gittiği sırada yolda yine eşi ve kayınpederi tarafından dövüldü. Fatma D., hastaneye kaldırılırken, 3 kişi gözaltına alındı.

Fatih Mahallesi'nde oturan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan 9 yıllık evli Fatma D., iddiaya göre, dün işten çıktıktan sonra daha önce çekmiş olduğu 11 bin liralık ihtiyaç kredisi taksitlerinin son durumunu ATM'den öğrendikten sonra evine gitti.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE DAYAK

Eve gittiğinde ise internet kafe işleten 31 yaşındaki eşi Uğur D., 58 yaşındaki kayınpederi Memiş D. ve 56 yaşındaki Emine D., eve geç geldiğini söyledikleri Fatma D.'yi iddiaya göre çocuklarının gözleri önünde dövdü. Aldığı darbeler sonucu gözü morarıp şişen Fatma D.'ye, eşi ve kayınpederi sabah evi terk edip babasının evine gitmesini söyledi.

Fatma D. de bugün sabah saatlerinde babasının evine gitmek için yola çıktı. İddiaya göre Uğur D. ve Memiş D., bu kez de sokak ortasında Fatma D.'yi dövdü. Çevredekilerin polise haber vermesi sonucu eşi ve kayınpederinin dayağından kurtulan Fatma D., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Uğur D. ve Memiş D. de gözaltına alındı. Fatma D.'nin eşi, kayınpederi ve kayınvalidesinden şikayetçi olduğunu belirtmesi üzerine kayınvalidesi de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

ÇALIŞIP, KREDİ BORCUNU ÖDÜYORUM

Eşi ve kayınpederinden sürekli şiddet gördüğünü öne süren Fatma D. polise verdiği ilk ifadesinde şöyle dedi:

"Bana bankadan 11 bin lira kredi çektirmişlerdi. Borcun yaklaşık 6 bin lirasını ödemiştim. Dün de işten çıktıktan sonra kredi taksitlerimin son durumuna bakmak için bankamatiğe uğradım. Ardından eve gittim. Eve yaklaşık yarım saat geç gittim diye beni dövdüler. Sabah da babamın evine giderken sokak ortasında dövdüler. Sürekli eşim ve kayınpederimden şiddet görüyorum. Ben kredi çekiyorum, ama yine de dayak yiyorum. Artık bu dayaktan bıktım. Dayaktan kurtulmak istiyorum.'

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BİKNİLİ FOTOĞRAF ÇEKTİRİNCE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

BİKİNİLİ FOTOĞRAF ÇEKTİRİNCE

Adana'da bir kişi annesiyle birlikte denize giden ve burada bikinili fotoğraf çektiren kızını darp edince anne polise giderek şikayetçi oldu.

Olay merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre 17 yaşındaki İ.Y.E., 38 yaşındaki annesi Y.E. ile birlikte Adana'nın ışırı sıcaklardan bunalarak Yumurtalık'ta denize gitmeye karar verdi.

Haftasonu denize giden anne kız burada denize girip 2 gün sonra evlerine döndü. İ.Y.E. denizde bikinili fotoğraflar çektirdi. Eve geldikten sonra çektirdiği fotoğraflara annesiyle birlikte bakarken baba S.E. (41) geldi.

FOTOĞRAFLARI GÖRÜNCE ÇILDIRDI

Fotoğrafları gören baba sinirlenerek kızına "Neden böyle fotoğraflar çektiriyorsun" diyerek kızına kızdı. Bunun üzerine İ.Y.E., "Baba denize gittim nasıl fotoğraf çektirecektim, hem sen bana karışamazsın" diyerek karşı çıkınca baba sinirlenerek kızını darp etmeye başladı.

Bunun üzerine anne Y.E. araya girerek kızını korudu. Baba bu duruma da sinirlenerek eşini de darp etti.

Y.E. kızını da alarak polis merkezine gidip kızını darp eden eşinden şikayetçi olduğunu söyledi.

Polis merkezi hemen işlemleri başlatırken anne, kız adli tıp birimine götürülerek sağlık raporu alındı. Baba ise her yerde polis tarafından aranıyor. Anne-kız polis merkezine yaptıkları başvurunun ardından evlerine geri döndü.

KARISININ BAŞINI UYURKEN TAŞLA EZDİ...
DİĞER SAYFADA...[PAGE]

KARISININ BAŞINI TAŞLA EZDİ

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Çalılı Bayam köyünde cinnet geçirdiği öne sürülen bir kişi, gece yarısı eşinin başını taşla ezerek öldürdü.

Olay, Kağızman ilçesine bağlı Çalılı Bayam köyünde dün gece yarısında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Faik Y. (70), gece yarısı eşi Fatma Y.’nin (65) başını taşla ezerek öldürdü.

Gece uyurken eşinin başını ezerek öldüren Faik Y.’nin cinnet geçirdiği iddia edildi. Başından ağır darbeler alan Fatma Y., olay yerinde hayatını kaybetti.

screen-shot-2012-07-24-at-12.26.05-pm.png
Kağızman Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenaze, otopsi yapılmak üzere Erzurum’a gönderildi. Olaydan sonra eşinin kafasını taşla ezerek öldüren Faik Y. gözaltına alınırken, güvenlik güçleri köyde ve hastane çevresindeki güvenlik tedbirlerini artırdı.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.


SULAMA KANALINDA CAN VERDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

SULAMA KANALINDA BOĞULDU

Adana'da DSİ'ye ait sulama kanalına düşen 11 yaşındaki çocuk, akıntıya kapılarak kayboldu.

Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 11 yaşındaki Tacettin Öztürk kuzenleriyle birlikte kağıt toplayıp fabrikaya sattıktan sonra serinlemek içen DSİ'ye ait sulama kanalına geldi. Tacettin Öztürk, yüzme bilmediği için sulama kanalına girmezken, kuzenleri kanala girerek yüzmeye başladı. Öztürk de, bu sırada ayağını suya sokup serinlemek istedi.

Bir süre böyle serinleyen Öztürk, daha sonra dengesini kaybederek suya düştü. Yüzme bilmediği için suda batıp çıkan Öztürk'ün çığlıklarını duyan kuzenleri, genci kurtarmak istedi ancak için Öztürk gözden kayboldu.

Bunun üzerine kuzenleri polise ve ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen su altı ekipleri, Öztürk'ü arama çalışması başlattı. Baba Ali Öztürk de olay yerine gelerek oğlunun aranması çalışmalarını takip etti. Baba Öztürk, yakınlarına sarılarak gözyaşlarına boğuldu.