BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.497,41
HABER /  GÜNCEL

Cinayet anını böyle anlattı

Antalya'da hamile kadının boğzını keserek öldüren zanlı kendini bu sözlerle savundu.

Abone ol

Antalya’nın Alanya ilçesinde, 29 yaşındaki üç aylık hamile olan Sevilay Cevkiroğlu'nu boğazını keserek öldüren cinayet zanlısı H.S.(28), verdiği ifadesinde pişman olduğunu söyledi.

'' Bıçakla tehdit edecektim ama yanlışlık ve bir anlık refleksle bıçağı boğazına sapladı. Sırtını dönüp kaçmak istediği sırada bir kez daha sapladım. ''

YANLIŞLIKLA BIÇAĞI BOĞAZINA SAPLADIM

Gazipaşa İlçesinde Adana'ya kaçmak için bindiği otobüste yakalanan H.S, Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde sorgulandı. H.S, polise verdiği ifadesinde cinayet anını soğukkanlılıkla anlattı. H.S.'nin ifadesinde, “Ben o binanın çatı izolasyonunda çalıştım.Yeni evli ve kocasının kuyumcu olduğunu biliyordum. Eve hırsızlık için gitmiştim ama kadının evde olduğunu bilmiyordum. Kapıyı kontrol için çaldım. Kadın kapıyı açtı. Kendisine izolasyon kontrolü için geldiğimi söyledim. O da kocasını cep telefonu ile aradı ve sonra telefonu kapattı. Telefonu kapatınca ben de zor kullanarak içeri girdim. Boğazına sarıldım bu sırada direndi. Bıçakla tehdit edecektim ama yanlışlık ve bir anlık refleksle bıçağı boğazına sapladı. Sırtını dönüp kaçmak istediği sırada bir kez daha sapladım. Ardından yatak odasından altınları alarak kaçtım" dediği öğrenildi.

Polise pişman olduğunu söyleyen zanlının adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

SON NEFESİNİ DİNLETTİ BİLGİSİ DOĞRU DEĞİL

Polis yetkilileri, haberlerde yer alan zanlının genç kadının 'kocasını telefonla arayarak son nefesini dinledi' şeklindeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

TOKAT VE SAMSUN'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

EKİPLER OTOMOBİLİ DURDURUNCA...

Tokat ve Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kilo 780 gram esrar, 25 kök hint keneviri ve 1 at tüfeği ele geçirildi, 7 kişi gözaltına alındı.Niksar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Danişmend Gazi Bulvarı Petrol Meydanı'nda şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Aracın stepne bölümünde 1 kilogram kurutulmuş esrar ele geçiren ekipler, sürücü M.E. ile yanındaki O.G'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda çalışma başlatan ekipler, A.D, M.M.N, M.B. ve M.Y'yi de yakaladı. Esrarın Samsun'un Ladik ilçesinden getirildiği bilgisine ulaşılmasının ardından Ladik İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan çalışmada, esrar maddesi yetiştirdiği ve piyasaya sürdüğü iddia edilen B.K. da yakalandı. B.K'nın evinde yapılan aramada 3 kilo 780 gram esrar maddesi, 25 kök hint keneviri ve 1 av tüfeği ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 7 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ERZURUM'DA AYI SALDIRISI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]HAYVANLARINI OTLATMAK İSTERKEN CANINDAN OLACAKTI

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde ayı saldırısına uğrayan bir kişi hastanede tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Şenkaya ilçesine bağlı Çamlıalan Köyünde meydana gelen olayda; hayvanlarını ormanlık arazide otlatan Murat Turan, karşısına çıkan ayının saldırısına uğradı. Vücudun çeşitli yerlerinden yaralanan Turan, köylü sakinleri tarafından ayının elinden kurtarıldı.

Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Murat Turan’ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.