BIST 8.736
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.240,99
HABER /  GÜNCEL

'Cin çıkaracağız' deyip yatağa yatırdı

Rüyasında karabasan gören genç kadına "Üç harfliler içine girmiş" diyen medyum, genç kadını soyup aynı yatağa girdi. Bir hafta süren tacizden sonra genç kadın şikayetçi oldu

Abone ol

Rüyasında karabasan gören genç kadın medyumluk yapan Ş.A'dan yardım istedi. "Üç harfliler içine girmiş, çıkarmamız lazım" diyen medyum, genç kadını soyup aynı yatağa girdi

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, rüyasında karabasan gören B.S., 1 Eylül 2013’te, resmi medyumluk yapan Ş.A.’nın evine gitti.

İddiaya göre Ş.A., genç kadına, “Üç harfliler (cinler) içine girmiş, bunu çıkartmam lazım” diyerek, Arapça muska yazdı, bir hafta sonra takrar gelmesini söyledi ve 20 lira para aldı. B.S. bir hafta sonra gittiğinde soyunmasını isteyip, yanına uzanan medyumdan şikâyetçi oldu. B.S. ifadesinde, “Bir şeyler okudu. Battaniyenin altına girip soyunmamı istedi. Kendisi de yedi gün boyunca çıplak yanıma uzanıp taciz etti. Bu olay psikolojimi buzdu. Bana ’Allah’tan korkan biriyim, sana yardım etmek istedim, iyi değilsin, sonra yanına geleceğim’ diye mesaj atınca şikâyetçi oldum” dedi.

MEDYUM TUTUKLANDI

Olayı soruşturan Cumhuriyet savcısı, sanık hakkında, dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık ve cinsel saldırı’ suçlarından 19 yıl hapis cezası istemiyle dava açtı. İzmir 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, tutuksuz yargılanan Ş.A. müştekinin evine hiç gelmediğini öne sürdü. Mahkeme medyumun kuvvetli suç süphesi, mevcut delil durumuna göre tutuklanmasına karar verdi.