BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52
HABER /  SPOR

Cimbomun kurtarıcısı Lincoln

Galatasaray Kulübü başkan yardımcısı Adnan Polat, yarınki maçın kurtarıcısını Lincoln olarak belirledi ve;

Abone ol

Galatasaray Kulübü başkan yardımcısı Adnan Polat, Galatasaray kafilesinin Ankara'ya hareketi sırasında, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hastalığı nedeniyle Almanya'da tedavi olan teknik direktörleri Karl Heiz Feldkamp'ın durumuna yönelik soruları şöyle cevaplandırdı:

''Bacağı iltihaplanmış ve şişmiş. Türkiye'ye gelmek için uğraşıyor. Doktoru ve eşi müsaade etmiyor. İki gün hastanede kalmış. Herhalde pazartesi ya da salı günü gelecek. Bizim için şansızlık, ama neticede teknik heyetimiz var. 11 futbolcumuz sahaya çıkacak. Bu bizim için mazeret değil. Ligde şu dönem itibariyle de puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Kredileri Beşiktaş ve Kasımpaşa maçında tükettik. Yolumuza devam edeceğiz. Şu anda Feldkamp'ın kesin burada olacağı tarihi bildirmediler ama takip ediyoruz. Herhalde pazar günü netleşir.''

Adnan Polat, Brezilyalı futbolcuları Lincoln'un sakatlığının tamamen geçtiğini de ifade ederek, ''Oynadıkça performansı artacak. Yarınki maçın kurtarıcısı olacak diye bekliyoruz. Bunu hep beraber izleyeceğiz'' diye konuştu.