BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.501,42
HABER /  SPOR

Cimbomda Van Gaal heyecanı

Teknik direktör Van Gaal'in önümüzdeki sezon G. Saray'ı çalıştıracağı iddia edildi.

Abone ol

Önümüzdeki yıl takımı çalıştırmayacağı açıklanan Karl Heinz Feldkamp’ın yerine teknik direktör arayışlarına giren sarı kırmızılı yönetimin listesinin başında Luis van Gaal geliyor. Hürriyet gazetesinin haberine göre, G.Saray Futbol Şubesi, genç futbolculara verdiği önem, Ajax, Barcelona ve AZ Alkmaar gibi takımlarda yakaladığı başarılar nedeniyle Hollandalı teknik adamda ısrarcı.

Daha önce de birçok kez Hollandalı teknik adamı G.Saray’ın başına getirmek için çaba harcayan ancak tecrübeli hocanın AZ Alkmaar’la 2010 yılına kadar sözleşmesini uzatması nedeniyle eli kolu bağlı kalan sarı kırmızılı yöneticilere müjdeli haber dün geldi. Yıldız futbolcularını sattıktan sonra Hollanda Ligi’nde kötü bir sezon geçiren Az Alkmaar’ın Luis van Gaal ile olan sözleşmesini sezon sonunda fesh edeceğini açıklaması G.Saray Futbol Şubesi’ni sevindirdi.

Adnan Polat onay verdi

Takımını dünyaca ünlü bir teknik adama emanet etmek isteyen başkan Adnan Polat’ın da Van Gaal ismine onay verdiği ifade edildi.

Bir an önce kulüpteki teknik direktör belirsizliğini çözmek isteyen G.Saraylı yöneticilerin de Karl Heinz Feldkamp ile görüştükten sonra harekete geçeceği ifade edildi. Önümüzdeki sezon sportif danışman olarak alt yapıda görev alacak Kalli’nin ise daha önce G.Saray’ın başına Alman bir teknik adamın gelmesini istediği ve idarecilerin favorisi olan Van Gaal ismine ne yanıt vereceği ise merakla bekleniyor.

Birçok genç oyuncu ile değişime devam edecek olan G.Saray Futbol Şubesi’nin Van Gaal ismini listenin en başına koymasının nedeni olarak, Barcelona, Ajax ve AZ Alkmaar’da genç oyuncularla yakaladığı büyük başarılar, başarılarla dolu geçmişi, vizyonu gösteriliyor. Van Gaal konusunda ısrarcı olan G.Saray Yönetimi’nin sezon sonunda AZ Alkmaar ile yollarını ayıracak olan Hollandalı teknik adamın kapısını önümüzdeki hafta çalacağı ortaya çıktı. Öte yandan yeni yönetim, Florya’da futbolcularla tanıştı.