BIST 9.802
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,37
HABER /  DÜNYA

Cimbom’da transfer hareketliliği

2012-2013 sezonunu şampiyon olarak bitiren Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı.<br/>Önümüzdeki sezon Şampiyon...

Abone ol

2012-2013 sezonunu şampiyon olarak bitiren Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı.
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde büyük hedefler koyan yönetim, kadroda derinliği artırmak için çalışmalara başladı. Sarı Kırmızılılar, transferde önceliği defans bölgesine verecek. Fatih Terim’in de isteği üzerine gelecek sezon için öncelik, stoper ve sol bek mevkisinde oynanayan oyuncuların transferini gerçekleştirmek.

CHEDJOU’DA MUTLU SON YAKIN
Listenin birinci sırasında Kamerunlu yıldız Chedjou yer alıyor. Fatih Terim’in de savunmanın ortasına monte etmeyi planladığı Chedjou’nun transferinde önemli aşama kaydettiği öğrenildi.
Sarı kırmızılı yönetim bir diğer transferi ise sol bek mevkisine yapacak. Bu bölgede Terim’in ilk tercihi, Fluminense’li Carlinhos. Galatasaray bu oyuncu için temaslarını hızlandırdı. Brezilyalı oyuncuyu ikna etme konusunda ise, kaleci antrenörü Taffarel devreye girdi.

SAĞ KANADA ELAZIĞ’DAN TAKVİYE
Yerli oyuncularda da transfer çalışmalarını hızlandıran Yönetim, Alper Potuk transferini bitirme aşamasına gelmişti. Ancak Fenerbahçe’nin devreye girmesi ile birlikte transferin askıya alındığı öğrenildi. Sarı Kırmızılı kulüp bir diğer yerli oyuncu transferi için rotayı Elazığ’a çevirdi. Yönetim, Elazığspor’da forma giyen Serdar Gürler’i kadroya katmak için çalışmalara başladı. Sağ kanatta oynayan genç oyuncu, bu sezon 25 karşılaşmada 8 gol attı.

SERDAR AZİZ AŞKI BİTMİYOR
Galatasaray’ın Serdar Aziz aşkı ise bitmiyor. Yıldız oyuncunun 2017 yılına kadar Bursaspor’la sözleşmesi bulunuyor. Bu oyuncu için para+takas teklifi gündemde.
(İHA)