BIST 9.095
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,90
HABER /  SPOR

Cimboma 2 hoca adayı

Galatasaray Sammer defterini kapattı. Laudrup ta olmadı. Yönetimin şimdiki hedefi eski çalıştırıcılar.

Abone ol Laudrup ve Sammer'i renklerine bağlayamayan, Mirko Slomka'dan da vazgeçen Galatasaray, rotasını yeniden eski teknik direktörü Gheorghe Hagi'ye çevirdi..

Michael Laudrup'un menajeri Bayram Tutumlu'nun, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile yaşadığı gerilimin ardından Danimarkalı teknik direktörden vazgeçen sarı-kırmızılı kulüp, rotasını çevirdiği Matthias Sammer'i de renklerine bağlamayı başaramadı.

Sammer'in görev yaptığı Alman Futbol Federasyonu'ndan tecrübeli futbol adamı için izin çıkmayınca Galatasaray bu defteri de kapamak zorunda kaldı. Bu gelişme üzerine Schalke'den kovulan Mirko Slomka ile irtibata geçen Cimbom, Alman teknik adamın Lincoln ile yaşadığı problemleri göz önüne alarak bu transferi rafa kaldırdı.

O DA OLMAZSA SOUNESS

Teknik direktör sorununu bir an önce sonlandırmak niyetinde olan Galatasaray yönetimi yeniden Gheorghe Hagi ile ilgilenmeye başladı. Türkiye Kupası ile kapadığı 2004- 2005 sezonunun ardından Özhan Canaydın yönetimi tarafından istifa ettirilen Rumen hoca ile önümüzdeki günlerde bir araya gelinecek. Yönetim düşük bir ihtimalle de olsa Hagi ile anlaşamazsa bu kez de Graeme Souness ile masaya oturacak.

Fatih Doğan-Sabah