BIST 9.711
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.446,48
HABER /  SPOR

Cimbom avantaj peşinde

UEFA Kuoası'nda Bayer Leverkusen takımı ile karşılaşacak olan Cimbom, avantaj peşinde.

Abone ol

UEFA Kupası 3. tur ilk maçında Almanya'nın Bayer Leverkusen takımı ile yarın karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, avantaj peşinde.
    
Sahasında oynayacağı karşılaşmadan net bir skorla ayrılmayı hedefleyen sarı-kırmızılılar, rövanş için avantaj sağlamayı istiyor. Galatasaray'da, UEFA'ya verilen yeni listede yer alan Emre Güngör ve Hakan Balta da yarınki karşılaşmada teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın şans tanıması halinde oynayabilecek. Perşembe günü İstanbul'a gelecek olan Ahmed Barusso ile sakatlığı bulunan Hasan Şaş ve Linderoth bu karşılaşmada yer alamayacak.
    
Sarı-kırmızılı ekipte, sakat oyuncular hızla iyileşirken, teknik direktör Feldkamp'ın, Bayer Leverkusen maçında, Fenerbahçe ve Vestel Manisaspor karşılaşmalarında başarılı bir performans ortaya koyan takım kadrosunda değişikliğe gidip gitmeyeceği merakla bekleniyor.

Galatasaray ile Bayer Leverkusen arasında yarın Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.45'te oynanacak karşılaşmayı Portekizli Lucilio Cardoso Cortez Batista, Joao Ferreira, Sergio Lacroix hakem üçlüsü yönetecek. Aynı ülkeden Elmano Carlos Fernandes Santos da 4. hakem olarak karşılaşmada görev yapacak. Karşılaşmayı D Spor kanalı naklen yayınlayacak.