BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
HABER /  SAĞLIK

Cilt kırışıklıklarında son teknoloji! Artık kadınlar...

Orta yaştan itibaren kadınların en büyük problemlerinden olan cilt kırışıklıklarına karşı yeni nesil teknolojiler ile artık daha basit çözümler geldi.

Abone ol

Elli yılı aşkın süredir özellikle gebelikte en sık başvurulan yöntemlerden olan ultrason, yeni nesil teknolojiler ile geliştirilerek cilt kırışıklığından şikayet eden kadınların imdadına yetişti. 

En az risk taşıyan en zahmetsiz yöntemlerden biri olarak gün geçtikçe popülerleşen ultraskin yöntemi, etkin ve ağrısız bir biçimde, genç ve dinamik bir görünüm sağlıyor. Bir saat kadar uygulanan teknik, neşter ve dikiş olmadan cildinizi gençleştirirken, hiçbir yan etkisi de bulunmuyor. 

Ultraskin yöntemi hakkında bilgi veren Dermatoloji Uzmanı Dr. Belda Yurtseven Tüner, uygulamayı şöyle anlattı:

"Yüz ve boyun sırasında cildin 3 mm ve 4.5 mm altına odaklanmış ultrason dalgaları ile hedeflenen bölgelerde kolajen üretimini uyaran ısı yayılımı oluşturulur. Bu sırada cilt yüzeyi uygulamadan etkilenmez. Verilen enerji sayesinden dokuda yeni kollajen yapımı uyarılarak güçlü bir sıkılaşma meydana gelir. Böylece zaman içinde cerrahi olmayan yüz germe etkisi de elde edilir. Ultraskin yöntemi kişilerin özellikle daha genç görünmesini istedikleri birçok bölgeye uygulanabilir. Bu bölgeler; Yanaklar, gıdı bölgesi, kaş bölgesi, göz çevresi ve dekoltedir."